DIY Walk-In bruser

September 7

Bygge din egen bruseniche kan være et stort projekt, og du bør ikke gennemføre medmindre du har nogle erfaring med konstruktion og klar instruktion. Det er også et projekt, der kan forbedre dit badeværelse og øge værdien af dit hjem, som walk-in showers kan betragtes som en luksus over kar-og brusebad dyse standardkonfiguration. Tænke grundigt over dit layout, før du starter, så du giver dig plads til brusebad, men ikke så meget, at resten af badeværelset føles overfyldt.

Opbygge dit brusebad Pan

Opbygning af en bruser base eller pan, er en kompliceret proces, der skal gøres ret til at forhindre lækage. Forskning det grundigt før virksomheden det selv. Du vil begynde med indramning i bruseområdet, installere en justerbar afløb og lægge cement board over undergulvet. Du bruger derefter specialiserede mørtel til at bygge den skrånende bruser floor, Lystfiskeri det op fra afløbet med en hastighed på 1/4 tommer per fod til væggene. En vandtæt vinyl eller hot-mopped fugemasse anvendes på toppen af bakken, og endnu et lag af mørtel anvendes ovenpå for at rumme gulvfliser.

Forberede flisebelægning

Bruser fliser har brug for en stærk, immobile opbakning til at forhindre pauser. Hænge 1/4-inch cement board på væggene, ligesom du ville hænge drywall, tape sømmene med mesh tape og mørtel og slibning det glat. Du vil flise fra midten af hvert område og arbejde mod kanterne, så at enhver side nedskæringer er den samme på begge sider. Afmærke briklayout med et niveau og blyant, dividere hver væg span og gulvet i fire lige store sektioner, med et kryds i midten. På gulvet, vil krydset generelt være lige over dit afløb.

Hænge fliser

Arbejder fra skæringspunktet mellem den ene væg, sprede flise klæbemiddel inde i dine to vinkelrette linjer med et hakket murske. Tryk på den første flise i sted lige ved krydset, og arbejder ud fra at en til at hænge resten, bruger de tegnede linjer som guider. Lå alle fuld fliser, og derefter gå tilbage og skåret til siderne. Flise gulvet sidst, måle fra imaginære krydset i midten af afløb til at bestemme, hvor fliserne bør justeres langs kanterne, og bygning ud derfra. Når alle brikkerne sat, injektionsmørtel linjer, at trykke på injektionsmørtel på plads med en gummi murske og aftørring flise ansigt ren med en svamp. Sørg for at forsegle injektionsmørtel, efter at den har sat et par dage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com