DIY Wallboard

March 21

DIY Wallboard

Wallboard er et byggemateriale, der dækker open eller udsatte træ indramning for at oprette et færdigt look i et hjem. Wallboard, kendt som gipsplader eller drywall, er gips-kerne og papir-dækket tyk ark. Drywall er tilgængelige i standard 4 af 8 fod plader. Tykkelser spænder fra 1/4 tommer til 5/8 tommer for boligbyggeriet. Typisk hænge 1/2 tommer tyk paneler i boliger. Speciale wallboard, som fabrikanterne imprægnere med kemikalier for at gøre dem vand resistent eller brandsikre, er også tilgængelige til en højere pris. Drywall installation kræver en hjælper, især for lofter.

Instruktioner

•Lift en gipsvæg ark til loftet, begynder i et hjørne. Mark områder for udskæringer for lygter eller andre forhindringer. Foretage nødvendige nedskæringer med en gipsvæg sav, hulsav eller en rundsav.

•Hold arket wallboard stramme til loftet. Skrue drywall skruer med en magt skruetrækker gennem wallboard i strøer hver 6 til 8 inches. Begynd at installere skruer 1/2 til 3/4 tommer fra kanten af arket wallboard og slutter 1/2 til 3/4 tommer fra kanten. Sted det andet ark stramt monteret på det første ark og skrue på plads. Fortsat passe wallboard plader til loftet, foretage nødvendige udskæringer, som du flytter og skrue wallboard til strøer indtil wallboard dækker hele loftet.

•Lift det første stykke af wallboard op mod den træ indramning. Stramt passe wallboard kant op mod loftet og hjørne i rummet. Skrue drywall skruer gennem wallboard og i udformningen hver 6 til 8 inches. Fortsat vil hænge wallboard rundt om hele top værelset skaber stramme sømme med loftet, indtil wallboard dækker den øverste række.

•Anbring et ark af wallboard op mod væggen indramning og stramt monteret op mod rækken ovenfor. Begynder i et hjørne og sikre wallboard til indramning med drywall skruer. Foretage nødvendige nedskæringer, som du bevæger dig. Fortsætte med at bruge den samme metode, indtil wallboard dækker alle væggen studs.

•Applicer fælles sammensatte med en fleksibel spartel til at dække skruehoveder. Anvende gips tape og fælles stof med en fleksibel spartel til at dække sømmene. Give stof til tørre og sand glat med 220 sandkorn sandpapir.

Tips & advarsler

  • Ikke overdrive skruer; Stop skruer, så de sidder lige under wallboard overflade.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du installerer wallboard.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com