DIY Woodshop planer

October 5

DIY Woodshop planer

Designe en træ butik kræver en lille mængde af tanke og nogle omhyggelig planlægning. Du skal rumme dine værktøjer samtidig rigelig plads tilgængelig. Hvis du har en stor plads til at arbejde med, omfatter den bedste-it-din træ shop plan et samlebånd koncept, der gør det muligt at flyde fra et trin til næste.

Træ Shop strukturer

Dimensioner af omkring 24 fod af 32 fod fungerer godt til at konstruere en standard træ shop fra jorden op. Formindske eller forøge de dimensioner, der er baseret på mængden af udstyr og tømmer du har til enhver tid. Ekstra plads er også fremragende til yderligere tællere og mere udstyr.

Hvis du bruger en eksisterende struktur, rense ud i rummet, så du står tilbage med bare vægge, loft og gulv. Fordelen ved at bruge en eksisterende rum er, at du allerede har en elektrisk kilde, selv om overveje redoing gulvet for at oprette en cement overflade. Cement gulve er ideel til træ butikker, fordi det er let at feje og understøtter tungt udstyr meget godt.

Boligindretning

Det er bedst at bygge indre af træ butikken i den mest bekvemme strømmende form. Du kan spilde en stor mængde tid vandre fra den ene side til den anden bare til at udføre simple træbearbejdning trin. Placere alle de store udstyr i stationer i midten af rummet. Sætte skære og savning udstyr i en station og hardware og slibning materialer i den anden. Bare sætte en savning station i midten af rummet, hvis det er et lille træ butik. Det er vigtigt at have skæring materiale i midten af rummet, fordi du har brug for masser af plads til at skære ned store stykker af tømmer.

Konstruere tællere langs de lange sider af butikken, og lad de to korte sider åbne. Opbygge de dybe tællere, så du har plads på bagsiden af hver at indstille værktøjskasser og andet udstyr, mens du arbejder på projekter. Gøre tællerne en passende højde for siddende eller stående, afhængigt af dit arbejde præference.

Bruge ene ende af træ butikken for at huset materiale såsom planker af tømmer, og holde anden siden åben til at indstille et færdigt produkt. Bygge hylder langs den væg, hvor du vil gemme materiale, hvis du vil beholde visse træsorter adskilt. Du kan sætte hylder hele vejen til loftet, men hverve nogen til at holde et stige hver gang du hente noget fra en høj hylde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com