DIY Worm Bin

February 2

Orme er utrolig nyttigt at gartnere af mange grunde. Det er en god idé at gården orme, så du kan introducere dem til områder af din havejord hvor de mangler. En anden fremragende funktion af ormen landbrug er dog produktionen af vermicompost. En veldesignet orm beholder tillader dig at konstant producerer denne helt økologisk kompost mens også leverer din have med et konstant voksende orm befolkning.

Foreslåede materialer

Du skal bruge to otte eller 10-gallon plastic placeringer til at danne de faktiske containere. Du skal også bruge en boremaskine, lidt 1/4-inch og lidt 1/16-inch for at gøre ventilation og dræning hullerne, avis, jord, et stort stykke pap, fire mursten og 1 lb. orme.

Bygge og bruge din Worm Bin

Du skal sikre, at placeringerne, der har masser af ventilation og afløb. I bunden af hver bin behov omkring 20 drænhuller. Du vil opdage, at en 1/4-inch bit virker godt for dette, fordi hullerne er små nok til at holde sengetøj fra faldende gennem alligevel stor nok at ormene kan bevæge sig frit gennem dem. Ventilationshuller skal bores omkring de øverste kant af placeringerne og i en af bin låg. Disse huller skal være mindre, omkring 1/16-inch, så de giver mulighed for luft-flow uden at give en flugt for orme.

Den øverste placering skal være foret med sengetøj. Sengetøj kan ske ved makulering avis i 1-tommer strimler og dæmpe det. En god orm seng består af omkring 4 inches af fluffed fugtig avis, en håndfuld af pottemuld og nogle grovfoder som tørrede blade. Når du har oprettet en god seng til orme, kan de blive frigivet i containeren. Det er også vigtigt at holde sengen fugtig. Selv om bin låg giver nogle indeslutning for fugt, er det en god idé at dække sengen med et stykke pap så godt, når du har indført ormene.

Et andet vigtigt aspekt er, hvordan placeringerne, der er stablet. Ideelt, du ønsker at bruge låget uden ventilationshullerne som en bakke og har bin uden strøelse sidder på den bakke, lidt løftet af nogle ben. Du kan bruge mursten til dette. Placeringen med en seng kan derefter sættes i den første bin og du kan begynde at hæve din orme.

Dette design giver dig mulighed at cykle på placeringerne mens indsamling din vermicompost. Denne proces skal fungere, fodre orm regelmæssigt med skrot grøntsager indtil den første placering er fuld. Muligt for dem at flytte ind i den anden bin, fjerne den øverste bin og høste dine nye vermicompost. Forberede en seng i den anden placering for orme og brug det som den nye top placering og den oprindelige seng bunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com