DIY ydervæg isolering

November 9

Udvendig mur isolering er afgørende for at styre et hjem energiforbrug. Uden det, vil dit hjem være varmt om sommeren og kulde om vinteren. Opvarmning og køling omkostninger vil svæve som du forsøger at bringe dit hjem inden for en komfortabel interval. Isolerende dine ydervægge er ikke svært, og alt efter størrelse af jobbet, kan det gøres på så lidt som én dag.

Vælg isoleringen

Udvendig isolering kommer i flagermus, der er 16 inches lang og 8 fod lange. Normalt glasfiber, det kommer med en papir opbakning, der har en lille mængde af waterproofin. Isolering har også en R-værdi, som er isoleringsværdi eller tykkelse. R13 er 3 1/2 tommer tyk og er for 2-tommer af 4-tommer stud vægge. R19 er 5 1/2 tommer tyk og er for 2-tommer med 6 tommer stud vægge.

Beregne beløbet.

Måle den firkantede optagelser af væggen er isoleret. Tage længden og højden og formere dem sammen, så at du har den samlede firkantede optagelser af væggen. For eksempel, hvis din væg er 8 fod høj og 8 fod lang, multiplicerer vil 8 tid 8, og du have 64 kvadratfod at isolere. Isoleringen vil have et diagram på siden af sin pakke, der vil fortælle dig, hvor mange kvadratfod at 1 pose vil isolere. Hvis én taske vil isolere 40 kvadratfod, så opdele du de nødvendige kvadratfod (64) ved kvadratfod af én enhed eller taske (40). Du skulle omkring to poser af isolering flagermus til jobbet.

Dække op

Bære beskyttelsestøj, herunder lange ærmer, øjet beskyttelsesbriller og en støvmaske. Isoleringen vil skabe glasfiber støv, der vil irritere dine lunger, øjne og hud.

Installere

Fjerne isoleringen fra emballagen. Det vil komme i en rulle eller en taske. Sted isolering mellem væggen studs med papiret vender væk fra dig. Der vil være papir flanger på venstre og højre side af isoleringen. Fold dem over ansigtet af stutteriet og hæftning på plads. Fortsæt denne procedure, indtil jobbet er fuldført.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com