Dobbelt brændstof intervaller Vs. Gas

December 1

Dobbelt brændstof intervaller Vs. Gas

Køkkenet er normalt den mest populære rum i huset. Det kan også være det dyreste rum til at indrette og udstyre. Hvis du er i markedet for en ny serie, gør dig klar til en svimlende udvalg af valg, herunder dual-fuel intervaller, der bruger både gas og elektricitet. Selv hvis du vælger en all-gas model, vil du finde masser af funktioner.

Dual-Fuel fordele

Dual-fuel intervaller give dig fordele af elektricitet og gas-alt under ét udvalg hætte. I stedet for at have en all-elektriske eller all-gas komfur, kan du have en gas kogeplade og en ovn. Nogle duel-brændstof modeller tilbyder varmluftovn, der anvender fans, der hurtigt cirkulerer varm luft inde i ovnrummet så fødevarer kok hurtigere. For eksempel kan du tilberede en 12-punds kalkun i en varmluftovn i mindre end to timer. En konvektionsovn vil også reducere dit energiforbrug med så meget som 20 procent, ifølge det amerikanske råd for en energieffektive økonomi.

De fleste dual-fuel intervaller tilbyde selvrensende elektriske ovne, skåner du fra den vanskelige akkord for at rense ovnen ved hånden.

Dual-Fuel ulemper

Dual-fuel intervaller er en smule dyrere end en all-gas eller en all-elektriske rækkevidde. Forvente at betale mindst dobbelt så meget for et dual-fuel udvalg som du ville for en all-elektriske eller all-gas model. Du kan også nødt til at betale ekstra for at tilføje en gasledning eller for el-arbejde (afhængigt af hvordan dit køkken er i øjeblikket sat op). Men over tid de effektivitetsgevinster og bekvemmeligheder (især hvis du går med en konvektion ovn enhed) betale sig på mange måder.

All-Gas fordele

Ved hjælp af én form for brændstof for alle din madlavning har sine fordele. Når du ved hvordan man manøvrere den varme kontrol på området og for ovnen, er du færdig. Før du ved af det, vil din nye madlavning indstillinger har du føle sig som en professionel kok. Tjek nogle af de nye modeller med ultralav ulmende niveauer, der giver dig kontrol til at justere flamme til netop den rette intensitet. Nogle modeller har endda quick-kog indstillinger, så du kan skrue op varme, støbejern grill til pandekager og bacon og grill plader til bøffer.

All-Gas ulemper

Med alle dens fordele, kan gå med alle gas stadig udgør et par ulemper. Gas er hverken som "ren" som elektricitet og heller ikke så sikker. Gas kræver ventilation og udsender giftige carbonmonoxid, som er farveløs, lugtfri og smagløst; og gas er brandfarligt. Gas også tiltrækker snavs og fedt partikler. Holde kogeplade og ovn ren på en all-gas range kan være en udfordring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com