Dobbeltsidet Deadbolt låse vil ikke åbne fra inde i

June 12

Dobbeltsidet Deadbolt låse vil ikke åbne fra inde i

Hvis du ønsker at sikre en dør, så at det kræver en nøgle til at åbne det fra begge sider, en dobbelt-sidet, eller dobbelt cylinder, er deadbolt afløse passende. I stedet for den standard design af en deadbolt, som kræver en nøgle som regel på ydersiden og har en knop, der kan åbne døren indefra, bruger en dobbelt-sidet deadbolt nøglebaseret åbninger på begge sider. Ligesom enhver standard deadbolt, en dobbelt-sidet lås kan få fastklemte selv, så hvis låsen ikke vil åbne fra inde, skal du gøre en lille vedligeholdelsesarbejde.

Kontroller nøglen

Hvis du har forsøgt at åbne deadbolt afløse indefra kan ved hjælp af en anden nøgle end den, du normalt bruger med uden for slusen, nøglen sig selv være årsag til problemet. Kig på nøglen til at se, om det har snavs fast omkring tænder eller riller og rense enhver fast elementer ud af nøglen med en fingernegl eller en metal pick. Hvis nøglen har metal spåner bygget i nogen af disse områder, anbefaler Popular Mechanics forsigtigt indgive disse områder med en metal fil.

Smøre låsen

Hvis du ikke kan åbne den dobbelt-sidet deadbolt fra indersiden af døren, fordi du ikke kan få nøglen i låsen, kan låsen have en ophobning af støv og andet snavs. Dette er især sandsynligt hvis låsen er sjældent anvendte, hvilke tillader den snavs, masser af tid til at opbygge. Bruge grafit pulver til pels del af den nøgle, der går ind i slusen og vrikke nøglen i låsen langsomt at smøre indvendigt vægge. Hvis du ønsker at holde snavs ud af en sjældent brugt lås, skal du placere et stykke tape over lock når den ikke er i brug.

Den store ren

Hvis nøglen til en dobbelt-sidet deadbolt låse synes at være i god stand, låsen har været smurt og nøglen stadig vil ikke tænde, deadbolt kan drage fordel af en dybere rengøring. For at rense deadbolt, skal du først fjerne lås plade fra døren ved at skrue de skruer, der holder det på plads. Caldwells anbefaler derefter, hælde sprit i nøglehul i stak side, overlader det til at sætte i et minut, dumping ud den resterende alkohol, og flytte en nøgle ind og ud til at fjerne bebyggede snavs.

Frosne låse

Selvom ikke så almindeligt på indersiden af en dobbelt-sidet deadbolt som på ydersiden, udgør indefrysning en potentiel risiko på begge sider af deadbolt afløse. Hvis strukturen som deadbolt låse installeret har ingen varme, kan komponenter i låsen fryse på plads, forhindrer åbning låsen. En frossen deadbolt afløse kan løsnes ved opvarmning nøgle med en lighter eller match og forsigtigt wiggling nøglen i låsen til at varme op på indersiden komponenter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com