Døde orme i min gård

July 14

Døde orme i min gård

Folk ofte ser ikke orme, medmindre du tilfældigvis være grave i haven, men orme lever i alle slags jord over hele verden. De eneste steder regnorme ikke findes er hvor jorden er frossen, såsom i Arktis, og hvor det er for tør, som i ørkenen. University of Illinois anslår, at visse jord kan indeholde op til 1 million regnorme per hektar. Med så mange orme rundt er det ikke overraskende, at døde orme kan kuld et værft, når noget går galt.

Gift

Døde orme findes i en græsklædt område, haven eller andet sted, hvor de skal kunne grave er mest sandsynligt ofre for forgiftning. En fælles synderen er pesticider, der er blevet anvendt til at dræbe disse skadedyr som larver og larver. Selv om ikke alle pesticider ødelægge befolkningens orm, er nogle, som carbaryl og imidacloprid, dødbringende til orme. I mange tilfælde, anvendelsen af pesticider drev orme til overfladen for at undslippe kemikalierne og de ender med at dø i gården, hvor de findes i sidste ende.

Vand

Orme lever i underjordiske tunnel systemer af varierende dybder. Nogle orme lever lige under overfladen, mens andre kan graver op til 10 fod i jorden. Disse tunneler, kan selvom de beskytter ormene fra mange farer, fylde op med vand når det regner, eller når gården er vandes. Da orme ikke kan leve uden luft, kommer de til overfladen, som vandet løber ned i deres huller. Mange af disse orme kan ikke gøre det tilbage underground og ender med at dø over overfladen i stedet.

Elektricitet

Når du søger agn orme, bruge nogle samlere elektriske sonder for at sende en afgift i jorden, så ethvert orme i området vil komme til overfladen. Orme kommer op af jorden kan også være et resultat af utilsigtede elektrisk udladning i jorden, som i tilfælde af en ledning, der er blevet beskadiget. Elektriciteten, der vil drive orme til overfladen hvor de kan blive desorienteret og senere fundet døde i gården.

Sollys

Orme lever normalt i en helt mørke omgivelser og kun kommer om natten for at søge efter mad. Hvis noget drev dem til overfladen i dagtimerne, er de i fare fra at dø af udsættelse for sollys. Selv om de ikke har øjne, orme kan fornemme lyset og vil gøre deres bedste for at undgå det. Når de er på overfladen, hvis de udsættes for sollys for længe--om en time eller deromkring--de bliver lammet og dør hurtigt efter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com