Døde pletter af græs i græsplæner

December 22

Døde pletter af græs i græsplæner

Græsplæner, som haver, kræver løbende vedligeholdelse. Fodring, vanding og græsslåning alle bidrage til sundheden for en græsplæne. Pletter af brun eller døde græs, men er alt for almindeligt. Det første skridt mod en løsning er identifikation af problemet.

Dollar Spot

Dollar spot er mere udbredt i fine endivie græstørv. Symptomer omfatter gule, runde pletter og vansiret græs. Dollar spot er en svamp, der angriber tørre, underernærede græsplæner. En god græsplæne-pleje rutine vil gøre græsset mindre modtagelig for angreb.

Urin af kvindelige hunde

Urinen af kvindelige hunde, højt kvælstofindhold, kan svide græsset, forlader brun cirkulære pletter. Disse vil være omgivet af grønne sund græs. Vanding området straks kan fortynde kvælstof. Benzin udslip vil forårsage de samme symptomer.

Tørke

Under længere perioder med varmt, tørt vejr i sommermånederne er det ikke ualmindeligt at opdage græsplænen dækket i brune, døde pletter. Græsplæner kræver en masse pleje og vand i tørre perioder. Det ville tage en alvorlig tørke, men for at dræbe de fleste græsplæner. Græsset ofte reemerges og udfylder døde pletter efter en god regn.

Brown Patch

Brown patch, også kaldet sommer patch, er en svampesygdom, der er mere udbredt i varmt vejr. Bestående af døde cirkler af græs, er det mere almindeligt fra maj til September. Symptomer er næsten identiske med dem af nekrotisk ring spot, som forårsages af køligt vejr og er mere almindelig i marts, April og maj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com