Døende vs farvning beton

February 23

Ændre beton fra en kedelig grå til en eye-popping farve øger en ejendom udseende. For at tilføje farve til en konkret gangbro eller indkørsel, har du to muligheder: farvning eller farvning. At vælge at farve eller pletten beton kan være den nemme del, men mulighederne er mere komplekse end picking ene over den anden. For eksempel, hvis du ønsker de konkrete ligner marmor, træ, sten eller endda læder, vil du vælge en konkret pletten vers en konkret farvestof.

Farvestoffer

En konkret farvestof er en farve agent tilbydes en koncentreret form. For at opnå den ønskede farve, blande koncentreret farvestoffet med enten vand eller opløsningsmidler som acetone eller alkohol. Vand eller opløsningsmiddel fungerer som transportør gennemtrængende betonen til at ændre sin farve. Konkrete farvestof, i modsætning til pletten, kræver minimal oprydning, fordi det ikke efterlade et restprodukt, når det føjes til trappen eller pathway.

Pletter

En forskel mellem en konkret farvestof og konkrete pletten er kemikalier, der anvendes. Kemiske eller syre pletter består af saltsyre, syre-opløselige metalliske salte og vand. Kemikalier i en plet ændrer de konkrete farve anderledes end farvestof. I stedet for farve gennemtrængende beton---som farvning gør---afhængig farvning af pigmenter ændre betons farve. Pigmenter, eller metalliske salte, er hvad forhindre pletten fra skår, fading eller peeling fra betonen.

Forskelle

Den største forskel i ved hjælp af en konkret farvestof løbet en konkrete pletten er udseendet af beton. Farvning beton skaber en monoton til gennemsigtig effekt. En farvestof partikler sive dybere ind i beton påfyldning porer, hvilket gør farven udseende som om var det er altid en del af gangbro eller gårdhave. Pletten, ætser når det reagerer med betons hydratkalk, let overfladen. Ætsning tillader de metalliske salte i pletten til at markere konkrete lettere end at bruge et farvestof.

Overvejelser

Tid bliver en fjende når farvning konkrete. Farvestoffet trænger hurtigt ind i betonen. Dette efterlader lidt at ingen tid for aftørring overskydende hvis for meget er anvendt. En anden overvejelse indebærer ultra violet eller UV, stabilitet. De fleste producenter anbefaler farvning kun indendørs beton, fordi solen kan beskadige den konkrete anvendelse. Hvis du overvejer at bruge en plet til farve konkrete, ved, at du har en begrænset mængde af muligheder. For eksempel, omfatter konkrete pletten indstillinger kun jordfarver som terra cottas, tan og blå-grønne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com