Doorless bruser Design Idéer

October 29

Doorless brusere bruge Brusevægge til at styre vandgennemstrømningen, og du nødt normalt til at gå bag en mur og omkring et hjørne for at komme ind. Disse brusere optager mere plads end en normal bruser, men de tilbyder også flere funktioner. Der er en plan til at passe næsten alle rum og indretning; bare husk at tage hensyn til den ekstra plads, der kræves når du planlægger dit badeværelse, især hvis du skal have en separat badekar.

Glasvæg

Bruge en buet væg af glas mursten til at bygge en tilkoblet væg for bruseren. Glasset er uigennemsigtig nok til at holde beskedenhed af badeværelset, mens tillader lys at trænge ind i hele. Denne type design er perfekt til et mindre badeværelse, som åbenhed af glasvægge ikke ville overmande plads.

Brusebad

Hvis din plads giver mulighed for en større brusebad, kan du oprette et brusebad. En lille bremse at holde vandet i og en glasvæg med en åben post indeholder et separat rum til dit brusebad og bad, mens du stadig er åben nok til at være en del af badeværelset. Større rum også kan du bruge flere brusehoveder til en to-personers mulighed.

Bænke

En anden populær idé til disse brusere er at gøre pladser eller strande. Disse er nyttige for mennesker med problemer med mobilitet, ældre, eller dem, der blot ønsker at slappe af i damp efter en hård dag. Da disse brusere er typisk større end normalt, kan du også gøre bænken en lagerplads til håndklæder, vaskeklude og andre bad elementer. Bare sørg for at vandtæt forsegling af bænken, før du bruger det til håndklæder.

Varmelamper

Da disse brusere ikke har døre eller kræve gardiner, kan de blive temmelig kølig hurtigt. Én mulighed for at udligne det ville være at tilføje varmelamper både inde i bruseren og ud. Fordelen ved disse lamper ville være, at selv når du forlader bruseren, badeværelset er stadig varm.

Begrænset plads

Nemlig dem hvem redoing et lille badeværelse, er der stadig muligheder til dig. Kombinere brusebad og karbad i samme område, således at karret faktisk optager en del af bruseren. Det tager mere plads end en traditionel badekar med bruser i det, men det giver dig mulighed for at brusebad uden for karret, og gør det nemt at tilføje en indbygget bænk ud i slutningen af karret for din bekvemmelighed. De andre design til små områder er at gøre hele badeværelset ind under bruseren. Du kan have en håndvask og toilet installeret til den anden side af brusebad området og slippe af badekarret alle sammen. Ulempen til dette er, at alt i badeværelset skulle være vandtæt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com