Døren & gulvet Installation efterbehandling

March 17

Døren & gulvet Installation efterbehandling

En ny dør og gulv ikke blot forbedre udseendet af et værelse og hus, de kan tilføje sikkerhed og værdi til dit hjem. Der er nogle sidste hånd, der skal være en tendens til at når de dør og gulv er installeret så ikke sidde og sparke din sko endnu. Arbejdet er ikke udført indtil efter korrekt efterbehandling og oprydning er fuldført.

Døren efterbehandling

Sørg for døren er installeret i henhold til fabrikantens anvisninger. Søm udenfor kantlisten på åbningen rammen studs efter døren er blevet korrekt installeret, kontrol for at sikre at det niveau og at det er åbne og lukke uden nogen gnidning eller fange på ramme eller gulv. Du kontrollere bunden af døren er lun mod grænsen ved at placere et ark papir på tærsklen og lukke døren. Træk papiret ud, efter at døren er lukket. Der bør være nogle modstand, da papiret er trukket. Foretage justeringer efter behov indtil døren lukker tæt mod tærsklen. Seal omkring udenfor støbning og under tærsklen med caulk, der er designet til udendørs brug. Læs etiketten på caulk at gøre sikker på det er den rigtige caulk til brug uden for omkring en dør. Ikke automatisk Vælg den dyreste caulk. Dyrere betyder ikke nødvendigvis bedre. Maling af døren og rammen, hvis det ikke allerede er malet. Kontroller toppen, sider og bund af døren er malet samt for at beskytte døren mod skader fra fugt. Tape off vejr strip før maleri. Maling på vejret strip vil få det til at være ineffektiv. Lade døren stå åben, indtil den er helt tør. Installere trim på indersiden og knop og deadbolt dørlås, når malingen er tørret.

Gulv finish

Afslutte det nye gulv med friske baseboard støbning. Nyt tæppe er generelt lagt efter baseboard støbning er installeret. Alt, hvad der skal gøres, efter at den nye løber er lagt picking up venstre-over stykker fra anlægget og støvsugning op fuzz. Ny tæppe har altid masser af løse tråde, der vil være meget tydelig lige når det er lagt. Bruge en vakuum med en frisk pose eller tomme dåser, når støvsugning nye tæppe. Nye trægulve er lagt før installationen af baseboard støbning. Pre færdige træ og vinylgulve vil som regel brug for en sko støbning at skjule kanterne af gulvbelægning. Skære alle molding stykkerne og sørg for at de passer ordentligt. Vinkelhjørner til at passe i hjørnerne for en ren linje. Prime og maling eller pletten og polyurethan trim stykker før installation. Holde malerpensel i en zip-lock pose til senere brug. Pre bore sømmet huller for at forhindre opdeling. Installere trim efter maling eller polyurethan har tørret. Touch-up søm hoveder og nogen skrammer, der skete under installationen med lidt maling ved hjælp af den gemte malerpensel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com