Døren Trim ideer

August 12

Døren trim har ingen strukturelle formål, men tjener den afgørende æstetiske funktion af hiding pladsen mellem døren jamb og væggen. Trim beskriver og præsenterer døren mens du binde det til resten af rummet. Uanset hvilken form for døren trim ideer du kan have Husk trim bør sømmet ind i væggen på kanten af døren og tætnes på alle sider til at foretage en jævn overgang til den omgivende væg.

Mitered hjørner

For en ren, grundlæggende udseende, kan døre være trimmet ud i fladt eller foret trim, der er mitered i hjørnerne. En spids er en vinklet snit som du ser i hjørnet af en billedramme. Brug en gering sav til at skære hver side af hver hjørne på 45 grader, så tilsammen danner de en 90-graders vinkel. Fastgør den øverste vandrette span først, og sørg for det er niveau over døren, så køre de to lavere lodret spænder under det.

Blok hjørner

Ved hjælp af blok hjørner på din døren trim ser smartere end simple mitered hjørner, men er faktisk nemmere at installere, fordi der er ingen vinklet nedskæringer. Købe pre sleben corner blokke, som er 1-tommer tyk firkanter af træ, tre til seks inches længe på en side, ofte med sleben design på ansigtet. Du søm blokke på væggen ud over kanten af den øverste hjørner af din dør, så de danner rette vinkler på trim, der løber tværs over toppen og siderne. Måle, straight-cut og installere trim efter blokke er op.

Crown Molding

Den mest komplicerede og dyre tilgang til trimning en dør er at bruge kroneformen. Crown molding er godt for døre du skal fremvise, som en post i stuen. Døren er toppet med en lang, tyk vandret span af trim, som til gengæld er toppet med kroneformen, der sidder fra væggen i en vinkel og gør et hjørne omkring tykkelsen af den øverste trim, som hvis indramning det vandret. Du skal bruge en miter så dette, helst en, der kan gøre sammensatte gering nedskæringer, hvilket betyder, at de er vinklet i to retninger på en gang. Læs på disse typer af nedskæringer og øve dem på affaldstræ før du prøver det på god kroneformen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com