Døren udsmykning idéer til College lejligheder

September 6

Døren udsmykning idéer til College lejligheder

College kombinerer ofte en række forskellige personer i en lejlighed. Udsmykning døren til din lejlighed gør den dobbelte opgave af indbydende venner mens fremvisning de unikke eller kollektive personligheder inden for. Stil, hvor du vælger at dekorere din dør kan variere fra fjollet at fornemme at snu. Alt du behøver for at fuldføre projektet er et par forsyninger og gruppe input. Dekorere din dør er en sjov aktivitet, der lader dig vise din stil i verden.

Personlige

Udskrive et billede af hver værelseskammerat ud og laver en papir ramme for hver. Har hver værelseskammerat dekorere deres ramme med klistermærker, kruseduller, design eller ord. Efter udsmykning frames, underskrive dem og tape dem sikkert til hoveddøren. Placer et velkomment tegn over billederne.

Praktiske

Åbne døren og binde en bred, dekorativ, klud bånd omkring døren ca 3/4 af vejen. Binde enderne på indersiden af døren nær døren jamb og snip off eventuelle overskydende bånd. Fastgør med båndet nedenunder, hvor det er nødvendigt at holde det lige. Sikre et stort hvidt bord på ydersiden af døren (over båndet). Vedhæft et hvidt bord pen til bestyrelsen så at du kan angive, hvornår du vil være tilbage, tegne et sjovt design, eller tillade besøgende at forlade dig meddelelser.

Fjollet

Tegne eller finde et billede, der bedst beskriver dig. Dette kan være en tegneserie af dig selv eller et billede af din yndlings hobby. Spore din hånd på et stykke af kraftig karton og skære det ud. Underskrive den cut-out side og Fastgør det ved siden af dit billede.

Snu

Vælg en krans, som alle er enige om. Køb lille træ cut-out figurer fra en lokal håndværk butik og male dem en farve, der svarer til kransen. Skrive navnene på hver værelseskammerat på en figur, træ og lim dem til kransen. Hænge krans på døren at byde gæster velkomne.

Fornemme

Beslutte noget tekst eller et design med dit bofæller og få den trykt med vinyl bogstaver. Teksten kan være navne, et velkomment tegn eller en favorit citat. Anvende vinyl til døren efter fabrikantens anvisninger. Når det er tid til at gå, kan vinyl blive pillet fra døren med ingen effekt på den maling eller træ.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com