Dorm væg udsmykning Tips

October 23

Dorm væg udsmykning Tips

Udsmykning sovesale kan på nogle måder være en vanskelig opgave. Som med lejligheder, ændres når dekorere en dorm dekoratører skal sørge for at passe på ikke for at gøre nogen permanent til rummet. Væggene i et rum kan være en kamp at dekorere uden at skabe huller til kroge til at hænge elementer fra.

Klistermærker med formålet

Mange virksomheder oprette flytbare klistermærker, og anvendes til vægge og fjernet efterlod ingen permanente spor. De fleste af disse klistermærker er udelukkende anvendes til dekorative formål, men et par af dem er designet ikke blot at være cool ud på væggene, men også at være nyttig.

Skræl og stok spejle fås i en række forskellige figurer (cirkler, hjerter og hjerter, for eksempel), er let at anvende og rengøre med en tør klud. Disse er en simpel og sjov måde at tilføje en spejling eller to til en dorm.

Tavle og tør slette nævn er en unik og attraktiv skriveplads. Kreative mærkaten design en pejs, tv eller cirkulær prikker.

Rent dekorative

Væg klistermærker, også kendt som decals, er også en effektiv og forenklet version af tapet eller maling. Mærkaten design er lavet i alle størrelser fra mindre end en tomme til fuld-væg dækning. Mønstre spænder bredt, samt; mange virksomheder er endda villig til at oprette brugerdefinerede designs.

Populære decal design omfatter citater, træer, dyr, figurer, bylandskaber og blomstermønstre. Nogle designs mange universitetsstuderende ville favorisere er college hold eller skole farver eller skolastiske materiale.

Opbevaring

Noget mange dorm værelser kan altid bruge en smule mere af er lagerplads. De fleste sovesale er ikke ekstremt rummelige og derfor har ikke meget plads til hylder og sådan. Vægge er et ofte overset mulighed når det kommer til opbevaring.

Wall kroge er et fantastisk alternativ til traditionelle væg skadelige skruer. Kroge, der kan rummer op til fem pounds, Fjern fra vægge med lethed og re-positionerbar. De arbejder godt for støtte hylder såvel som for holde ting såsom frakker, paraplyer og tasker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com