Downfalls med at opbygge et hjem

October 26

Downfalls med at opbygge et hjem

Opbygning af et hjem kan være en tiltalende idé. Når du opbygger et hjem, du får at vælge farverne og alle kampe, og alt i hjemmet vil være helt nye og ubrugte. Selv om disse er gyldig fordele, kan du ikke vide, at bygge et hjem har betydelige downfalls. Tage alle faktorer i betragtning før de beslutter at bygge et hjem eller ej.

Udgift

Opbygning af et hjem er generelt dyrere end at købe en eksisterende hjem. Selv om en vurdering af omkostninger er fastsat på det tidspunkt er underskrevet kontrakt at bygge, er det ikke ualmindeligt, at de endelige omkostninger at være langt større end i første omgang erklærede. De samlede udgifter til opbygning af et hus kan være meget større end forventet, og omkostningerne kan tilføje hurtigt, især hvis du vælger dyre opgraderinger.

Kvalitet

Selvom du kan forvente håndværksmæssige på dit nye hjem for at være perfekt, kan i virkeligheden være helt anderledes. Konstruktionen kan gøres forkert eller apparater installeret forkert. Dog fastsættelse af værftets fejl kan eller kan ikke være omfattet af garanti eller vilkår af din kontrakt. Bygherren kan være samarbejde om fastsættelse af fejlene, men hvis ikke, kan du ansigt en kamp op ad bakke.

Forsinkelser

Eksisterende boliger er normalt klar til at flytte ind når inspektion, lån og papirarbejde er fuldført. Men du kan klare betydelige forsinkelser, før du kan flytte ind i et nyt byggeri hjem. Byggere bliver nødt til at afslutte projektet, og de kan blive udsat for forsinkelser på grund af vejret, manglende forsyninger og uforudsete omstændigheder.

Neighborhood

Nye bygge boliger er ofte placeret i underafsnit med andre nye huse. Undergang af dette er, at kvarterer i nybyggeri ikke er godt etableret. Landskabspleje kan blive minimal, med det meste umodne træer. Desuden, hvis alle beboere i kvarteret er nye, kan der være en begrænset fornemmelse af rødder og Fællesskabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com