Downhole glasfiber rør specifikationer

March 24

Downhole glasfiber rør specifikationer

Glasfiber downhole slanger bruges i oliekilder for at gennemføre olie til overfladen. For denne tjeneste, skal det kunne modstå højt tryk og høje temperaturer. Forskellige ydeevnespecifikationer for downhole slanger er tilgængelige, afhængigt af den specifikke karakter af brønden.

Diameter

Standard downhole rør kan specificeres i diametre strækker sig fra 1 1/2 til 9 5/8 inches. Lavvandet godt slanger er produceret i diametre strækker sig fra 1 1/2 til 2 7/8 inches.

Pres kapacitet

Pres kapacitet spænder fra 2.500 til 3.500 PSI kan angives for glasfiber downhole slanger. Shallow-godt, lette slanger er fremstillet til at modstå mellem 1.000 til 1.600 PSI.

Varmekapacitet

Downhole slange er lavet til at modstå temperaturer på mellem 100 og 275 grader F, afhængigt af producenten. Lette slanger fremstilles typisk med en service temperatur på 150 grader F.

Sammensætning og tæthed

Downhole slanger er typisk lavet af aromatiske Amin-hærdet epoxy eller anhydrid hærdet epoxy, forstærket med glasfiber. Aromatiske Amin-cured slanger tendens til at være mindre tæt, med en tæthed på 112 pounds per kubikfod, end anydride-cured, som har en massefylde på 121 pounds per kubikfod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com