Dræbe Cornmeal brand myrer?

June 29

I modsætning til andre myre arter i Nordpå Amerika, siger en brand ant har 10-segmenterede antenner med en to-delt club, T. C. Lockley i en artikel på University of Minnesota plantebeskyttelse hjemmeside. Det også har en brod og kan sting kontinuerligt, selv når det har tømt sin venom sac, ofte forårsager en intens brændende fornemmelse og en pustule.

Mad præference

Ifølge Ventura County Cooperative udvidelse, de fleste brand ant arter som spise cornmeal og vise nogen bivirkninger fra at gøre det. De fleste brand ant arter foretrækker fede materialer og er tiltrukket af elementer som corngrits, sojaolie, græshopper, kakerlakker og ansjoser. Den argentinske ant foretrækker dog væsker med højt kulhydratindhold såsom sukkeropløsning.

Brug

Mens cornmeal, selv ikke dræbe brand myrer, kan du bruge cornmeal som lokkemad til at dræbe dem. Tilføje en langsomt virkende insekticider eller et insekt vækst regulator til cornmeal og lad myrerne bære det tilbage til reden. Som andre medlemmer af kolonien spise forgiftet agn, vil de også til sidst dø.

Fordele

Ved hjælp af en agn tillader dig at dræbe brand myrer uden at skulle finde reden. Det koster også mindre end andre metoder til at kontrollere brand myrer. Det tager et stykke tid for at arbejde, dog.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com