Dræbe græsset svamp med Spectracide

November 5

Spectracide Immunox græsplæne Disease Control er et produkt fremstillet af spektrum Brands, Inc., en global virksomhed med hovedsæde i Madison, Wisconsin. Mens der er mange typer af græs svamp sygdomme, er nogle artsspecifik, mens andre er afhængige af ideelle vejrforhold. Ifølge producenten indeholder Spectracide Immunox græsplæne Disease Control en systemisk fungicid, der ikke kun mirakelkure, men forhindrer "alle store græsplæne sygdomme."

Typer af græs svamp

Forskellige svampe patogener angreb græsplæne. Rhizoctonia solani forårsager en sygdom kendt som brun plet. Dollar spot, forårsaget af Sclerotinia homoeocarpa, reducerer græsplænen vigor og æstetik. Fusarium roseum og F. tricinctum svampe forårsager fusarium blight, fælles i cool-sæson græsser. Spectracide's Immunox label hævder at helbrede og forebygge disse sygdomme m.m. Hvis anvendes ifølge producentens anvisninger og forholdsregler.

Symptomer

De fleste græs svampesygdomme oprette døde pletter i græsplænen. Brown patch, for eksempel, vises som uregelmæssigt formet gul, brun eller tan patches, spænder i størrelse fra 6 tommer til flere fod i diameter. Dollar spot, producerer på den anden side mindre, tan-farvede pletter--generelt 1 tommer i diameter. Pletter, der vises i midten af sommeren på Kentucky bluegrass kan være tegn på sommeren patch. En let identificerbare symptom på en fusarium blight infektion er en cool-sæson græsplæne der udvikler en stor doughnut-formet patch, med grønt græs i midten og gule græsset omkring den.

Spectracide Timing

Ved at anvende Spectracide afhænger af den pågældende svampesygdom. For eksempel for at behandle fusarium patch, Påfør produkt lige før den første sne. Sommer patch behandling kræver en ansøgning af Spectracide i det tidlige forår. En generel tommelfingerregel er at anvende produktet når betingelser, såsom temperatur, fugtighed og nedbør, er befordrende for den bestemte svampe udvikling. Gentagne ansøgninger kan være påkrævet, og intervallerne er angivet på etiketten Spectracide.

Spectracide ansøgning

Det er vigtigt at kalibrere din sprederen før du anvender Spectracide. Sprederen priser er angivet på etiketten. Fabrikanten foreslår en dosering på 4 pounds per 1000 kvadratfod. Som du sprede produktet, skal du kontrollere, at sprederen fungerer korrekt og ikke anvender mere af vare, der er anført. Anvende halvdelen af den angivne mængde af Spectracide i strimler fra nord til syd og anden halvdelen i strimler fra øst til vest til at oprette et skakternet mønster. Dette sikrer ensartet fordeling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com