Draperiet spor stilarter

August 4

Draperiet spor typografier variere så meget som de steder hvor de bruges. Vælg en stil, der passer til omgivelserne i dit hjem, kontor, hotel eller medicinsk facilitet. Hver draperier spor stil varierer i bredde, form og holdbarhed, afhængig af funktion og forventede hyppighed af brug af gardiner vil de holde. Derudover drives nogle gardiner manuelt, mens andre drives elektronisk.

Vægmonteret spor

Draperiet spor er ikke det samme som en gardinstang, selv om de kan begge monteres på væggen. Draperiet spor giver mulighed for større draperier bevægelse, med flere spor langs væggen end de fleste stang længder dækning. Vægmonteret spor stilarter kan forlænge varigheden af mur, som til tilstødende vægge, der giver fleksibilitet i hvor langt gardiner er åbnede eller lukkede. Gardinstænger typisk udvide ikke Væggens længde, og de ikke bøje eller udvide til tilstødende vægge, begrænse din potentielle visning.

Heavy-Duty vægmonteret spor

Hoteller favoriserer typisk tunge vægmonteret spor stilarter, som de har gæster, der ikke er så optaget af at tage sig af deres boliger, som de ville være i deres eget hjem. Ligeledes kan børn lege med de lange gardiner hængende i et hotelværelse men aldrig turde i hjemmet. De vægmonteret tunge spor har mere robuste kugleleje spor end den standard hjemme version. Dette hjælper med at sikre gentagen brug (så meget som 365 dage om året) ikke vil resultere i fejlfunktion for en hotelgæst.

45-90 graders loft-monteret

Vælge typografien loft-monteret 45-90 graders draperier spor, hvis du er udsmykning et medicinsk eksamen værelse, hospital akut (eller patientens) værelse eller en spa behandlingsværelse. Dette loft-monteret spor giver beskyttelse af personlige oplysninger for et bestemt område, der strækker sig ud fra en væg eller placeret midt i et værelse.

Oval loft-monteret

Et loft-monteret spor er ikke kun for kommercielle indstillinger; Du kan også bruge en over din klo-fod badekar derhjemme. Den ovale loft-monteret bane stil er begunstiget for denne type af brug, og nogle leverandører tilbyder mulighed for at flytte de drapere hængende fra denne loftbeslag fra loftet nedad, i stedet for side til side som væg forhæng eller medicinsk behandlingsværelser. Sænke drapere på en oval loft-monteret spor giver mere fleksibilitet med hensyn til mængden af personlige oplysninger ønskes.

Elektronisk og manuel

Du kan vælge enten at trække dine gardiner åbent manuelt eller installere en bane stil, der gør det muligt for dig at betjene dem elektronisk. Motoriserede gardiner spor giver mere fleksibilitet i drift fra et andet område af rummet, begrænse rørende af dine gardiner, der kan hjælpe forlænge deres liv og reducere slitage på grund af touch og hånd olier eller snavs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com