Draperiet værelse adskillelsesstolpen ideer

November 26

Forhæng af alle stilarter og typer af stof fungere som nyttige og billig gardiner rum dividers. Selvfølgelig, nogle tekstiler er dyrere end andre og omkostningerne ved denne DIY projekt også varierer afhængigt af den overordnede stil i dit hjem. Uanset hvad, ved hjælp af et forhæng som en rumdeler er betydeligt billigere end at tilføje en ny mur og har skønhed for at være midlertidig og nemt fjernes for mere nådig underholdende.

Tyk møbelstoffer

Tyk møbelstoffer i tweed og skotskternet fungerer godt i en formel, elegante plads som en executive hjem eller en high-end ejendom. Selvfølgelig, kan en mindre hjem med poleret og traditionelle flare også rumme denne stil af forhæng rumdeler. Et tykkere stof giver en større pude mod støj og lys, hvis du har brug for rumdeler til sådanne formål. Bruge lysere farve tekstiler i rum, der ikke har et væld af naturligt lys og mørkere tekstiler i værelser med mere naturligt lys og nogle godt positioneret belysning.

Frodige fløjl

Frodige fløjl, ledsaget af silke sheers bare til indretning formål, er ideel i et hjem fyldt med parisisk elegance eller europæisk stil. Nuancer af lilla parret med sølv eller guld giver den ideelle balance mellem mørke og lys i en romantisk stil. Tilføjelse af silke tynde eller endda nogle satin sheers giver yderligere tekstur; tekstur skaber raffinement i boligindretning.

Asiatiske silke og indførte eksotiske stoffer

Asiatiske silke og andre eksotiske import giver en følelse af moderne klasse samtidig også fungerer som en elegant balance i et moderne rum. Ulempen ved disse materialer er, at mens de fungere som en fysisk barriere, de ikke tilbyder meget i vejen for lydreduktion. Alternativt, kan du dække en tyk rumdeler i asiatiske silke eller andre importerede stof såsom broderet indiske satin eller en dyne fra markederne i Tyrkiet, for en dekorative gardiner-dækket rumdeler.

Tyk bomuld

En tyk bomuld er en ideel gardiner-baserede rumdeler i en afslappet rum, såsom et familieværelse. Dække op din underholdningssystem eller et hjemmekontor i et Familieværelse med uberørt hvid bomuld (mørkere farver hvis du har børn!) eller stribet nautiske stof. Bruge en smedejern stang for yderligere stil og personalisering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com