Drapering teknikker

December 15

Drapering teknikker

Windows indrettede med overdådige swoops af stof tilføje en overdådig accent til en elegant værelse. Forhæng kommer i flere forskellige former og størrelser, og der er mange muligheder for draperinger dine gardiner. Kunsten at draperinger er at vælge den passende draperinger teknik til at integrere vindue form og størrelse med et værelse design og indretning. Vinduet swags og andre stilarter kan se meget komplekse, men draperinger teknikker er ganske nemt at lære.

Grundlæggende enkelt Look

For at gøre en moderne, slanke look med dine gardiner, skal du en enkelt lige vinduespanelet og en enkelt stang. Mål bredde og længde af dit vindue til at bestemme størrelsen af drapere skal du. Drapere skal være 5 inches bredere og 5 inches længere end vinduet. Hvis du vælger et uigennemsigtigt stof, lukket denne draperinger teknik helt ud lys, når du tegner dem. Installere to bøjler til at holde din stang 2 inches over dit vindue og 2 inches forbi enten øverste hjørne af dit vindue.

Puddling

Puddling draperinger teknik er en mere traditionel, formelle teknik, der giver en plads et meget elegante og maleriske udseende. Du skal bruge en enkelt eller dobbelt panel gardin og en enkelt stang. Stoffet skal være omkring 4 inches længere end floor længde, så det skaber en pøl effekt på dit gulv. For at undgå en brandfare, må ikke bruge puddling forhæng nær en varme aftræk.

Pleating

Bruge en pleating draperinger teknik til at gøre en harmonika indflydelse. Dette er almindeligt i traditionelle, rustikke, landlige hjem. Måle bredden af dit vindue. Du skal bruge dine gardiner til at være omkring dobbelt af vinduets bredde. Plads læg omkring 5 inches fra hinanden. Læg kan være så bred eller smal, som du vil, men sørg for at du har nok stof til at dække bredden af vinduet. Du kan have Plisseringer kører hele længden af gardiner eller bare på toppen. Sikre læg bruger buckram, som er en stiv stof lim anvendes specielt til pleating.

Enkelt slag

Hvis du vil forhæng, der opfylder ordet præcis, kan du bruge et enkelt slag drapere, som er en af de enkleste draperinger teknikker. Du bliver nødt til at montere en enkelt stang. Fold et lang stykke stof i halvdelen og hænge det over midten af din stang, foldede end hængende foran og sine to haler falder bag det. Træk din foldede ende ned mod midten af vinduet, så det danner en razzia. I midten af drapere bør dække den øverste 1/4 af vindueshøjde. De to haler kan trimmes til din ønskede længde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com