Dremel 18 rulle så projekter

February 18

Dremel 18 rulle så projekter

Den praktisk inddragelse af træbearbejdning er en givende opgave for nogle mennesker. Dremel er en af de førende producenter af woodshop værktøjer herunder 18-tommer variabel hastighed rulle Station. Værktøjet fungerer som en rulle sav, boremaskine og sander afhængigt af den vedhæftede fil. Bruge Dremel rulle så giver dig en række muligheder, når det kommer til træbearbejdning projekter, uanset dine evner niveau.

Træ breve

Brug din Dremel rulle så for at oprette træ breve. Du kan tilpasse et barns værelse, gøre et tegn byde folk til dit hjem eller form en hele citat. Gratis mønstre til træ breve er let tilgængelige online eller du kan tegne dine egne. Når du anvender mønsteret på det træ, som du skal bruge, skåret ud bogstaver med saven. For breve som "R" eller "P", er det nyttigt at bruge drill-funktionen for at gøre starter huller til indersiden nedskæringer. Sand færdige bogstaverne ved hjælp af funktionen sandpapir. Du kan enten efterlade bogstaverne fritstående eller klippe ud en bestyrelse og vedhæfte dem til at danne et tegn.

Skærebræt

At lave et skærebræt med din Dremel rulle så er et projekt, der er ideel til nybegynder træ arbejdstager. Du vil være i stand til praksis skæring grundlæggende figurer for at få fornemmelsen af dit værktøj. Skærebrætter kan gøre gode gaveartikler samt. Skoven med stramme korn såsom ahorn, bøg og Birk er bedst for denne type projekter. Spore mønster af dit skærebræt på træ og skære det ud. Sand træ og slutte det med en frakke af mineralsk eller salat skål olie. Dette hjælper med at forberede bestyrelsen til brug. Vær opmærksom på at for at ordentligt vedligeholde bordet, du nødt til at anvende en pels af olie månedlige.

Nøgle/knagerækker

Nøglen stativer og væg-monteret knagerækker er to projekter i en lignende måde. Den eneste forskel er størrelsen. Du kan holde sig til en standard form som en lang rektangel eller kvadrat eller bruge rulle så at forme forskellige figurer, som omridset af et dyr til et barns værelse. Når du skærer den grundlæggende form af objektet, sand ned træ og vedhæfte kroge eller pinde af passende størrelse. Du kan enten afslutte objektet med træ bejdse eller male det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com