Dreng soveværelse idéer

November 26

Der er uendelige muligheder, når det kommer til udsmykning en drengs soveværelse. Du vælger et tema til rummet gør det nemmere at vælge dekorative stykker til soveværelset. Populære temaer, som skateboarding, biler, sport, surfing og rock-n-roll er gode temaer til brug når dekorere en drengs soveværelse. Husk at bruge mørke eller primære farver, og lad dit barn hjælpe i processen. Opgaven kan være sjovt for jer begge.

Møbler og værelse Arrangement

De fleste dreng soveværelse har en seng, en nat står, en kommode, en høj kommode og et skrivebord. Du kan også tilføje en underholdningscenter og reol, afhængigt af størrelsen af soveværelset.

At arrangere møbler kan være frustrerende for mange mennesker. Husk på, at sengen kan placeres ved siden af vinduet med natbord tæt ved. Dette er den mest almindelige ordning for sengen, da der ikke er mange stykker af møbler, der kan placeres foran et vindue. De andre stykker af møbler skal placeres mod en væg i hele lokalet. Efterlade masser af gulvplads til dig barn at spille, og husk at holde gangbroer åben. Dummies.com giver nogle gode sikkerhedstip, når det kommer til at arrangere møbler i dit børneværelse. En link er angivet i afsnittet ressourcer nedenfor.

Type og farve af møbler træ er et personligt valg, men mørke eller mellemlang farvede møbler fungerer normalt bedst i drengens soveværelser. Den mørke og primære farver bruges på væggen og sengetæppe, blend godt med mørkere møbler.

Maling, vægmalerier og væg udsmykning

Bruge soveværelse tema i din maling og indretning på væggen. Vægmalerier er meget imponerende, hvis du har kunstneriske talent eller kender nogen der gør. Hvis dit barn ønsker at dekorere sit værelse i en bil tema, male store biler eller en by scene fyldt med trafik. Bruge farver, holde sig inden for den farvepalet, du har valgt til soveværelset.

Hvis du har problemer med at vælge en farvepalet, har Colorschemedesigner.com en interaktiv hjul, hvor du kan vælge din farvepalet. Hjem forbedring butikker tilbyder også hjælp, når det kommer til at vælge en farvepalet. Reds, blå, gule, greens og appelsiner er stor dreng farver.

Brug væg udsmykning i hele lokalet. Indrammede billeder af biler, tog eller andre tema kunst prints ser vidunderlig hængende på væggen. At sætte hylder gør det muligt at placere endnu mere tema objekter på væggene. Små biler, bøger, billedrammer og awards ser nice sidder på hylderne.

Du kan hænge alt fra garderobeskabe til skateboards hængende på væggene i drengens værelser. Det er meget kreativ og tilføjer en dejlig 3-d effekt.

Tilbehør og vindue behandlinger

Tilbehør er, hvor kan du virkelig udvide din kreativitet. Ved hjælp af trafiklys og vejskilte, eller en basketball hoop og garderobeskabe til at dekorere rummet, vil øge temaet pænt. Ved hjælp af videnskab baseret emner som ant gårde, kemi sæt og modelbiler giver hands-on sjov, der kan også anvendes som værelse indretning.

Vindue behandlinger skal være enkle i en drengs soveværelse. Skodder, persienner, nuancer eller lige gardin paneler ser bedst ud. Igen, være sikker på at bruge farvepaletten til at blande dem ind i resten af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com