Dreng Teen soveværelse idéer

September 24

Dreng Teen soveværelse idéer

Teenagedrenge ønsker et soveværelse, der afspejler deres modenhed og voksende personlighed. En sød og dejlig tema soveværelse kan ikke længere har den ønskede effekt din teenage søn ønsker sit værelse til at udstråle. Når der træffes beslutning om hvad tema at indarbejde i din søns værelse, tage hensyn til hans foretrukne hobby.

Ung voksen

Surround din teenager med et værelse passe til en voksen. Male hans væggene en lys blå farve. Male en hel væg i store, chunky mørke blå firkanter. Indarbejde et opholdsområde samt et sofabord og moderne accenter. Design og dekorere sit værelse til at ligne en effektivitet lejlighed. Fremhæve en underholdningsområde i hans soveværelse ved at installere belysning over hans elektronik.

Sport værelse

Hvis din søn elsker sport, dekorere sit værelse med en sports tema. Bring kærlighed til spillet inde i sit soveværelse. Pynte sine vægge med liv-size stickups af sine yndlingsspillere. Indarbejde sportsartikler hele hans værelse. For eksempel, hvis din søn elsker fodbold, dekorere hans værelse med fodbolde og stencil fodbolde på sine vægge. Køb sengetøj og et opholdsområde med farver af hans foretrukne sportshold.

Flammen tema

Omdan din teenage-søn værelse ind i et rum af flammer, motorcykler og kranier. Male et vægmaleri af røde, sorte, gule og appelsiner på sit soveværelse vægge til at afsløre flammer. For en enklere teknik, male sine vægge sort, og stencil eller male flammer på væggene. Indarbejde sengetøj indeholder kranier, flammer eller motorcykler. Vise motorcykler og kranier på udpegede reoler i hele din søns soveværelse til at fuldføre denne udseende.

Musik værelset

Skru helt op for musikken i din teenage-søn soveværelse. Hvis din søn elsker at lege et specifikt instrument eller har en favorit band, dekorere hans værelse i overensstemmelse hermed. For eksempel, stencil noder på sine vægge, og hænge billeder og plakater af elektriske guitarer. Tillægger fiskesnøre vinylplader, og hænge dem op i et hjørne af sin plads som en accent. Hvis du ønsker, male et vægmaleri af hans foretrukne instrument eller band. Køb musikalske indrettede sengetøj og gardiner til at fuldføre udseendet.

Video Gamer

Videospil opsluge nogle teenagedrenge tid. Overrask dine teenage søn ved at dreje hans soveværelse i en videospil lover's værelse. Fremhæve hans gaming system med farvet lys. Købe en video game stol, og strategisk placere stolen i sit værelse foran sit tv. Dække hans vægge med billig video game plakater. Installere hylder for at fremhæve hans video spil samling. For at fuldføre hans video game room, arrangere hans elektronik på et underholdningscenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com