Drengenes Baseball soveværelse Makeover idéer

April 4

Mange drenge er baseball fans, at baseball et meget populære udsmykning tema for drengenes soveværelser. Det er let at foretage over en drengs værelse med dette tema, og det behøver ikke at være dyrt eller tidskrævende.

Farver og tema

En dreng sandsynligvis har en favorit pro eller college hold. Med holdets farver til at dekorere hjælper med at tilpasse rummet. Du kan købe seng sæt, vægtæpper og andre dekorative elementer fra holdets onlinebutik eller en butik på stadion.Hvis du er på et budget, vil du bemærke, at licenserede elementer ofte er dyre. Hvis penge er et problem, blot dekorere med solid team farver og smide en plakat, et samlerobjekt eller en vimpel, der er officielt licenseret til at samle temaet. Hvis dit barn ikke har en favorit baseball team, skal du bruge rød, hvid og blå til at dekorere. Bruge baseball billeder, sengetøj og møbler føje til temaet.

Vægge og Vinduer

Vælge et enkel vindue behandling, såsom miniblinds eller en hvid skygge. Der findes baseball-tema gardiner, men du også kan lave din egen. Besøg stof, hobby og håndværk butikker for at finde baseball-tema stof. Hvis din søn har en favorit baseballhold eller spiller, bruge en væg klamre. Disse er ikke billig, men de er gode som knudepunkter i et værelse. Alternativt kan du male væggene en neutral farve hvis du dekorerer med farverne på hans favorit hold. Hvis bruger en rød, hvid og blå farveskema, prøv lys blå væg maling.

Decor

Der er en bred vifte af baseball-tema indretning. Mange varehuse har lamper og nightlights formet som baseballs. Hvis din søn har adskillige baseball samleobjekter, kan du bygge en opbevaring hylde eller kabinet til dem. Andre udsmykning idéer omfatte: team trøjer, fotos, baseball-tema malerier, tilpassede værelse tegn, oppustelige baseballs og baseball-formede loft fans. Baseball-formede puder og beanbag stole er også sjov og funktionel indretning elementer, der er ideelle til dette tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com