Drengenes fodbold soveværelse idéer

September 13

Drengenes fodbold soveværelse idéer

For den dreng, der elsker fodbold, en fodbold-tema værelse kan være et sjovt pusterum. Udsmykning sit værelse kan være så nemt som at bruge livet størrelse stickups på væggene og dækker sengen med farver, der repræsenterer hans yndlingshold, eller så omfattende som male et vægmaleri på væggen med ham som den stjernespiller.

Vægge

Hvad er farverne i hans favorit hold? Overveje at male den nederste halvdel af væggene i en af farverne og øverst halvdel i den anden. Hvor de to farver mødes og hvor du normalt ville bruge en stol jernbane, Vedhæft en strimmel af kork bord for ham at tack team memorabilia og artikler til. Eller hvis du leje dit hjem, du kunne vedhæfte et flytbare tapet grænse, der afspejler hans favorit NFL hold. De er tilgængelige online og i tapet butikker. Hvis du er kunstnerisk, eller kender nogen, der er, male et vægmaleri og funktionen din søn som stjernespiller, komplet med hans navn på bagsiden af sin trøje. Eller hvis du har en team trøje, ramme det som er kernen i rummet. Tilføj game billetter, billeder og vimpler udenom.

Sengetøj

Det er nemt at finde NFL sengetøj i alle størrelser, eller du kan købe stof til at lave dine egne på en stor Stofbutik. Hvis din søn er især glad for et kollegium eller lokale team bruge team farver til at dekorere sin seng. Tilføje fodbold puder, eller lave dine egne puder bruge jern-på fotos af din søn. Du kan gøre et mål indlæg til brug som hovedgærde eller dekorere sin eksisterende hovedgærde med små fodbold hjelme.

Gulvet

Hvis du har hårdttræ gulve kan du male en fodboldbane, komplet med værftet linjer på gulvet. Spørg din lokale maling butik for instruktioner om, hvordan at forsegle din kunstværk. Et område tæppe med hans favorit hold eller team farver ville være en nice accent i ethvert rum.

Tilbehør

Tilbehør er en sjov måde at jazz op i rummet, ved hjælp af elementer du sikkert allerede ejer. Disse gamle bobblehead-dukker i billedet af fodboldspillere, miniature fodbold hjelme og autografer fotos vil hjælpe binde temaet for rummet sammen. Prøv at bruge en fodbold hjelm som en lampeskærm. Købe eller male en skraldespand i farver af hans yndlingshold. Hvis hans soveværelse har et badeværelse, købe et badeforhæng i hans team farver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com