Drift omkostninger sammenligninger af keramiske ovne

September 6

Drift omkostninger sammenligninger af keramiske ovne

Keramiske ovne arbejde med keramiske rør eller stænger og strålevarme, hvilket gør keramiske Rumopvarmere en forbedring over elektrisk til rumopvarmning, arbejde på elektriske spoler. Sikkerhedsfunktioner og ren varmeproduktion tilføje til intriger, men økonomien i drift er nøglen. Keramiske ovne koste mere end elektriske Rumopvarmere til at købe, men udgør forskellen over en levetid på brug, fordi keramiske holder varmeenergi. Selvom grundlæggende driftsomkostninger for lignende keramiske ovne er de samme, påvirker funktioner effektiviteten.

Watt

Watt keramisk varmelegeme bestemme elektricitet brug. En keramisk varmelegeme med to temperaturindstillinger lader dig styre watt anvendes. Den høje indstilling på en keramisk varmelegeme er normalt 1.500 watt; indstillingen lav for nogle enheder er 825 watt. Når du tænder den keramisk varmelegeme, kan du vælge at køre på den høj eller lav indstilling og sæt den temperatur, du vælger. Varmer løber indtil den når den temperatur, du har angivet. Indstillingen lav vil tage længere tid end indstillingen høj for at komme til den valgte temperatur.

Driftsomkostninger

Omkostningerne ved driften af et keramisk plads vandvarmer afhænger af antallet af kW brugt, pris per kilowatt-time og længden af tid varmer opererer. Missouri Department of Natural Resources forklarer hvordan man ankommer til den driftsomkostninger. Ændre kilowatt til kilowatt-timer ved at dividere med 1.000. Spørg dit elselskab eller tjek din elregning for omkostningen pr. kilowatt-time og vurdere mængden tid din keramisk varmelegeme opererer. For eksempel, hvis din vandvarmer opererer på høj på 1500 kilowatt, det er 1.500 divideret med 1.000 eller 1,5 kwh. Påtage sig din elektricitet er 10 cent en kwh og varmer opererer ialt 10 timer om dagen. Dine driftsomkostninger er $1,50 for en 10 timers arbejdsdag eller 15 cents i timen. De samlede driftsomkostninger for en 30-dages måned er 45 $ eller $1,50 en dag gange 30 dage.

Termostat

Blæseren kører uafbrudt på en keramisk varmelegeme, producere en konstant brummen, men enheden fungerer kun til at opretholde en konstant temperatur, du vælger. En termostat vender keramisk varmelegeme og tænd for at holde en konstant temperatur. Indstillingen temperatur påvirker brugen af elektricitet i keramisk varmelegeme. En højere temperatur styrker enheden for at tænde mere ofte opererer flere timer i døgnet. Hvis din enhed kører 30 minutter af hver time, ville samlet være 12 timers brug. Hvis din vandvarmeren opvarmer 15 minutter af hver time, skærer man tid til 6 timer i brug i en 24-timers periode.

Funktioner

En lille billig keramisk varmelegeme opererer på 1500 Watt med en termostat og ingen ekstra funktioner og ingen lav indstilling. Flere egenskaber kan spare penge. En enhed med svingning, eller dreje fra side til side, projekter strålevarme omkring 120 grader rundt i lokalet, sprede varmen. En belægning sensor, der går på din strømskinne kan spare penge i driften af en keramisk varmelegeme. Denne infrarød og ultralyd sensor, tænder for varmen, når du kommer ind i lokalet og slukkes når du forlader. Alternativt, kan du spare penge med en timer på power strip, at beføjelser den keramisk varmelegeme. Funktioner på nogle apparater tilføje til driftsomkostninger, mens egenskaber på en keramisk varmelegeme kan mindske driftsudgift.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com