Drivhus byggevejledninger

July 10

Drivhus byggevejledninger

Bygge et drivhus er en glimrende måde at øge produktionen af din have, forlænge din vækstsæson, øge udbuddet af planter du kan vokse, og Beskyt dine planter mod dyr og ødelæggende skadedyr. Den grundlæggende form af et lille drivhus kan installeres hurtigt i enhver solrige rum og let kan udvides og tilpasses kravene i ethvert gartner og haven område. Drivhuse med PVC slange er mere bærbar, billig og fleksibel end de mere stabil drivhuse lavet af træ og glas, men de giver tilsvarende resultater.

Instruktioner

•Pound seks armeringsjern stakes halvvejs ned i jorden i to rækker af tre, med fem fødder i mellem hvert spil. Indsatserne skal justeres i tre par af to jævnt fordelt. Dette vil producere et drivhus, der er 5 fod bredt og 10 fod lang, selv om dimensionerne, der let kan ændres til at passer til behov af dit space ved at øge eller mindske størrelser af materialer.

•Indstil slutningen af et PVC rør på et armeringsjern spil og bøj det, så det glider ind på den tilsvarende andel i den næste række. Gentag denne proces for alle tre par af stakes, så du har bygget en tunnel af bent PVC rør.

•Stræk plastfolie over PVC rør. Fastgøre presenningen til rør hele tiden hvert rør ved hjælp af zip bånd, som er stukket gennem huller med skruetrækker eller syl. Før du foretager hvert hul, placerer et stykke klar plast emballage tape for at styrke området og derefter forsegle hul med et stykke tape efter zip-slips er blevet passeret gennem hullet og rundt om røret. Sikre presenningen langs omkredsen af rørene.

•Overlap ekstra plader på enderne af drivhus til at tjene som døre, som du kan sikre med Velcro eller rebet, hvis du har lyst. Sikre bunden af plastfolie til jorden med telt stakes, hvis du ønsker.

Tips & advarsler

  • Du kan øge den isolerende effekt af drivhus ved hjælp af plast plader på gulvet i drivhuset, og vedhæfter den til jorden med stakes eller til slanger med kabelbindere.
  • Du kan også øge den indvendige temperatur ved at tilføje et andet lag af lagen over først til at vokse drivhus planter eller andre planter, der kræver varmere temperaturer.
  • Sørg for at ventilere dine planter ved at besøge dem ofte eller giver adgang til luft gennem luft huller, der er beskyttet mod elementerne af flaps.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com