Drivhus temperatur for tomater

January 25

Drivhus temperatur for tomater

Drivhuse kan give de perfekte rammer for at dyrke planter. Dyrkning tomater året rundt i drivhuse bliver mere og mere populære. Kontrolleret temperatur giver mulighed for optimal vækst og sundhed. Forbrugerne ønsker rød, buttet, saftige tomater året rundt og virksomheder udvider på ordre til fordel for markedet.

Om tomater

De fleste tomatplanter producerer tomater fra tidlig sommer til slutningen af efteråret. Planterne vokser bedst i fuld sollys med masser af frisk luft. For optimal vækst, bruge jord, der er godt drænet. Være generøse, når du blander kompost og gødning i jorden.

Drivhusgasser havearbejde

Beskyttelse og varme drivhuse, som giver mulighed for gartnere og landmænd til at dyrke tomater året rundt. Der er både jord og soilless metoder til dyrkning tomater i drivhuse. Blandt de soilless metoder er hydroponics, som involverer brugen af vand som et medie i stedet for jord.

Optimal temperatur for tomater

Temperatur er meget vigtig i dyrkning af tomater. Opretholdelse af optimal temperatur fremmer vækst og reducerer risikoen for sygdom, Mardi Dodson, Janet Bachmann og Paul Williams, forfattere af "Økologiske drivhus tomat produktion." Den bedste temperatur for at dyrke tomater i løbet af dagen er 75-85 grader Fahrenheit og 60-70 grader Fahrenheit om natten. Sørg for at have fremragende ventilation og temperaturkontrol at nedbringe fugtighed og eliminere airborne svampesygdomme.

Typer af tomater

Bøf tomater domineret markedet i midten af 1990 ' erne, men flere og flere virksomheder vokser særlige sorter. Nogle af de typer er tomater på vin, druemost, kirsebær, campari og cocktail tomater på vinstokken. Et andet nyt speciale er jordbær tomater.

Business drivhus tomater

I New York Times artikel "Giant drivhuse betyde Flavorful tomater hele året" skriver Chris Ladd om baghave gårde 42-acre drivhus. Drivhusene indeholder 550.000 planter og hver uge arbejdstagere høste op til en million tomater. Ifølge Roberta Cook, Markedsføringsøkonom, reagerer virksomheder på efterspørgslen efter saftige, året rundt tomater. Drivhus arealer til dyrkning af indendørs tomater er seks gange så stort som det var i begyndelsen af 1990 ' erne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com