Drivhus vanding Tips

June 21

Drivhus vanding Tips

Dyrkning af planter i et lukket økosystem, såsom et drivhus, er mere arbejdskrævende end voksende planter uden for. For eksempel, stole udendørs planter på at få regnede på hver gang i et stykke tid, mens planter i et drivhus kun modtage vand når du husker at vande dem. Vanding planter i et drivhus er en af de mest afgørende aspekter ved at holde dit drivhus planter sunde og bør være en topprioritet for drivhusgasser ejeren eller operatøren.

Tidspunktet på dagen

Vand planterne i drivhuset, enten tidligt om morgenen eller sent på aftenen, når solen står lavt og temperaturer er nede. Vanding i den varmeste del af dagen kan resultere i afbrænding af planten blade.

Ikke over vandet

Over vanding er en fælles dødsårsag for planter. Det os bedste faktisk lade jord tørre ud mellem vandingerne, da de fleste planter er brugt til denne udtørring processen i naturen, snarere end at være i konstant fugtig jord. I stedet for vanding flere gange om dagen, vente, indtil den top tomme eller to af jorden er tør, medmindre anlægget har specifikke vanding.

Over vanding er et større problem i væksthuse end med udendørs anlæg, på grund af den høje grad af fugtighed allerede eksisterende inde i et drivhus, så fugt til at vare længere. For meget fugt kan føre til rot, mug og svampe problemer.

Arbejde på din teknik

Vanding planter med korrekt teknik er vigtigt. Drivhus planter sætter pris på en let og lys strøm af vand, som fra en vandkande. Vanding med noget nærmer sig højtryk kan forårsage sprøjt der kan sprede sygdomme mellem planter og skabe overskydende fugt, også fører til jord svampe, rot og mug.

Vand langsomt og moderat

Ikke oversvømmelse planterne med store doser af vand. I stedet giver lidt vand ad gangen, og vente på vand til at suge ind i jorden før du fortsætter. Når vandet begynder at sive fra bunden af potten så jorden er mættet, og du kan stoppe vanding.

Observere sæsonen

Mængden af vand planter i dit drivhus skal vil svinge med årstiderne. I sommermånederne, drivhus planter kræver mere vand end i foråret eller falde. I vintermånederne skal planterne sandsynligvis betydeligt mindre vand. Undgå at skabe omgivelser med fugtigt, koldt om vinteren, da dette, for, kan føre til vækst af uønskede svampe, mug og rådne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com