Dronning Palm Tree problemer

January 13

Dronning palmer er virkelig majestætisk: med deres høje kufferter og kroner af flagrende grønne blade, de er en standard landskab funktion i south Florida. Disse elegante, hurtigtvoksende palmer kan vokse til 50 fod høj, og er relativt nem at bekymre om. De er ikke normalt underlagt skadedyr. De mest almindelige problemer med dronning Palm kan normalt spores til mineral mangler.

Pleje

Dronning palmer skal vandes og befrugtet korrekt for at trives. De har brug for regelmæssig vanding 2 - 3 gange om ugen. Vanding skal dække jorden for mindst 4 fod fra stammen. Dyb vanding, til en dybde af 2 fødder, bør være gjort hver uge eller to. Dronning Palms har brug for regelmæssig gødskning med specielt formulerede palm tree gødning. Palm tree gødning indeholder den ekstra mangan, der palmer kræver. Gødning bør ikke anvendes i nærheden af stammen af håndfladen. Gælde kun gødning i løbet af vækstsæsonen, men ikke senere end juli.

Dronning Palms foretrækker let sur jord, og vil have et problem absorbere næringsstoffer de har brug for, hvis den omgivende jord er blevet for basisk. Dette kan være et resultat af nærliggende fortove udvaskning kalk i jorden. Deraf følgende høje pH i jorden skal sænkes ved anvendelse af jord-svovl.

Sygdomme

Dronning Palms er modtagelige for en tilstand kendt som "frizzle top", hvor nye blade på vej fra kronen har et frizzled udseende. Frizzled bladene vises sværtede og forkrøblede. "Frizzle top" er forårsaget af mangel mangan. Hvis ikke behandles, vil en ramte dronning Palm tree til sidst dø. Ekstra ansøgninger mangan vil korrigere denne betingelse.

Dronning Palms er modtagelige for ganoderma butt rot, en svampesygdom, der får træet til at rådne indefra og ud. Symptomer på sygdommen omfatter udviser og generel tilbagegang. Andre betingelser kan forårsage visnen, og diagnosen ganoderma butt rot er ikke bekræftet indtil en Snabel vækst er observeret. En Snabel er en hvid vækst, at projekter ud sideværts fra stammen af håndfladen. Ikke alle syge træer vil have en Snabel. Der er ingen forebyggelse eller cure for denne sygdom, og enhver dronning Palm tree viser en Snabel dannelsen skal skære ned og ødelagt.

Skadedyr

Lejlighedsvis, palm blade skeletonizer og skjoldlus kan forårsage problemer for dronning Palms, og kan kræve professionel skadedyrsbekæmpelse kontrol indgreb til at løse. Hvis kun et par blade er involveret, de kan beskæres ud, men for meget beskæring af en dronning Palm vil få det til at falde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com