Drop loft projekt

April 21

En dråbe loft kan eftermonteres i ethvert rum, så du får et nyt udseende loft med lidt indsats og ingen irriterende overhead spackle slibning. Uanset om du har et uafsluttet rum med nøgne strøer, kanaler og rør overhead, et gammelt hus med meget højt til loftet, det er dyrt at varme, eller en slidt og beskadiget loft, der ser forfærdeligt, løse dit problem ved at installere et drop loft.

Instruktioner

•Indstil højden på, som du ønsker at installere drop loft. Markere væggen i denne højde med en blyant. Udvide denne mark til en linje, der løber hele vejen rundt i lokalet. Holde linjen lige og niveau ved hjælp af en 4-fods niveau vejlede blyanten.

•Installer perimeter jernbane for drop loft, således at jernbanes bunden er plan med linjen, du har tegnet. De centrale skinner slip loft er T-formede støtte paneler på begge sider, men omkredsen jernbane er L-formet så det sidder fladt mod væggen at yde støtte til paneler langs kanten. Sikker perimeter jernbane ved at skrue den ind i væggen ved hjælp af 1 1/2 tommer lange skruer. Sørg for at skruerne gå ind i væggen studs og ikke bare drywall.

•Installer korset skinner ved at angive deres ender på omkredsen jernbane læbe. Adskille korset skinnerne af en afstand svarende til loftspaneler bredde. Støtte korset skinnerne gennem rummets center ved at vedhæfte ledninger til dem, kører ledningerne opad og vedhæfte dem til skruer, som du kører ind i loftet bjælker. Brug 4-fods niveau til at sikre, at korset skinnerne er lige og niveau. Sikre ledninger til korset skinnerne og skruerne ved at dreje det rundt om dem med en tang.

•Installer opdeleren skinner der understøtter paneler ender ved at sætte dem på korset skinnerne læbe, således at divider skinnerne er vinkelret på korset skinnerne. Adskille divider skinnerne af en afstand, der er lig med loftspaneler længde. Du skulle nu have et hængende gitter, der består af rektangler, der er af samme størrelse som dit loftspaneler.

•Installer loft paneler ved at fodre dem gennem huller i en vinkel, dreje dem flade og hvilende dem på skinner læber. Hvis du har forskelligt størrelse åbninger i kanterne af værelserne, skære loftspaneler til at passe disse åbninger, ved hjælp af en skarp hobbykniv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com