Druer og Vin Styles til køkkener

February 9

Druer og Vin Styles til køkkener

Allerede i kalkmalerierne i Pompeji, en romersk by ødelagt af en vulkan i 79 e.kr., har folk pyntet deres hjem med kunst fejrer druer og vin. Klynger af druer, druer hængende fra vinstokken, vinmarker, vin hælde fra en flaske i et glas og alle de frodige farver af vin fra lyseste guld til dybeste lilla tilbyder en vifte af muligheder for dit køkken. Antik og vintage udsmykning rører kan tilføje til dette look.

Druemost og vin tilbehør

Tilføje tilbehør dekoreret med druer, sådanne moderne eller vintage grydelapper, køkkenruller, opbevaring crocks og dekorative flasker, giver en farverig effekt med en minimal indsats. Hængende gardiner, der matcher dine favorit drue farve, såsom bleg guld for hvidvin eller dyb lilla for Zinfandel, koordinerer med typografien vin efter eget valg. Tie puder i en vin farve eller med en drue print tilbyder en bekvem opdatering til stole eller taburetter. Vise vinglas på åbne hylder eller i et glas-front kabinet nær en vin rack dekoreret med vinstokke passer godt til dette tema.

Dekorative effekter

Hængende en drue sun catcher eller en glasmosaik panelet byder druer eller vin skaber skafter af farvede lys i køkkenet. Farvede glas lampeskærme eller en lille lampe med druer på lampeskærm giver dig en visning af glødende druer om aftenen. Bruger stencils for at male klaser af druer på køkkenskabe tilbyder en billig måde at oprette en drue motiv og opdatere dine køkkenskabe. Ved hjælp af en lysere nuance af guld, grøn eller lilla - afhængigt af typerne af druer du male--for at male højdepunkter på den enkelte druer giver en tredimensional effekt.

Kalkmalerier og vægudsmykning

Et vægmaleri på en væg skildrer en vingård, still life med druer eller café scene med glas vin tilbyder udsigt og åbner ene ende af køkkenet. Tilføje et vægmaleri lyser op i køkkenet, kan bidrage til at gøre en lille køkken virke mere rummelige-- og inkorporerer den drue og vin motiv på en uventet måde. Ved hjælp af lyse farver det vægmaleri baggrund gør også køkkenet synes større. Gruppering af indrammede malerier, fotografier og plakater med druer, opretter vinfremstilling eller vinmarker på et køkken væg en miniature galleri virkning at øge køkkenets tema.

Tips og finpudse

Nøglen til ved hjælp af druemost eller vin tilbehør ligger i moderation. Roterende tilbehør kan du ændre udseendet af køkkenet og undgå at gå overbord på tilbehør. Færdiglavede eller håndlavede kurve vævet ud af tørrede vindruer og fyldt med klaser af druer arbejde godt for at dekorere en tæller, ø eller hænge fra under en tæller. Fastsættelse af en flaske vin og briller på køkkenbordet eller øen skaber en dekorativ funktion og instant gæstfrihed, øge et sted for voksne gæster eller medlemmer af husstanden til at besøge under tilberedning af måltider.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com