Drywall hjørne reparation Tips

November 6

Hjørnerne dannet mellem to paneler af drywall er en af de mest almindelige steder for revner og boblende for at forekomme. Dette er undertiden forårsaget af skiftende af husets ramme på grund af sæsonbestemte temperaturændringer. Andre gange, skyldes revner eller boblende forkert drywall hængende eller efterbehandling.

Fjernelse og reparation

Lejlighedsvis, har de to sider af hjørnet adskilt fra hinanden betydeligt. I disse situationer, kan du nødt til at re-vedhæfte drywall til træ studs for at gøre den stærk hjørne. Bruge drywall skruer og en gipsvæg skrue pistol, hvis det er muligt, således at du kan justere dybden af skruerne. Når drywall er igen skruet, skåret væk alle brudt eller loose stykker af drywall tape.

Undersøge længden af hjørnet og se efter revner og bobler. Fjerne boblerne ved at skære omkring dem med en hobbykniv og derefter nysgerrige dem. For revner, gouge dem lidt med din hobbykniv til at tillade den fælles sammensatte du vil anvende for at trænge ind.

Udskiftning

Efter at have fjernet alle løst materiale, er det nu tid til at udskifte båndet. Brug papir drywall tape. Selvom mesh drywall tape er undertiden hurtigere, det gør ikke arbejde godt med indvendige hjørner. Fælles stoffet du bruger bør have en tandpasta konsistens. Hvis det er for tykt, vil dit hjørne ikke være skarpe. Hvis det er for tynd, vil fælles sammensatte være løbende og vanskelig at arbejde med.

Først med en 6-tommer drywall kniv, lå en tyk frakke af fælles sammensatte over indersiden hjørnet, og sørg for der er ingen nøgne områder. Andet, folde papir tape i halve, danner en fure, og lægge båndet over fælles sammensatte. Endelig tør båndet med din drywall kniv, sà ¥ du fjerne så meget af den fælles sammensatte som muligt. Pas på ikke at trykke for hårdt med din kniv. Det er nemt at ved et uheld skåret papir tape. Hvis du klippe båndet, fjerne det, tilføje et frisk lag af fælles sammensatte til hjørne og erstatte båndet med et nyt stykke.

Når det første lag er tørt, kan du nu anvende en anden frakke. Målet med det andet lag er at skjule båndet. Brug 6-tommer drywall kniv, lå en tyk frakke af fælles sammensatte over båndet. Udtynde kanterne, så at fleste af sammensat dækker båndet. Prøv at lade hjørnet så glat som muligt. Efter det tørrer, sand hjørnet med en vinklet drywall slibning svamp (tilgængelig på de fleste isenkræmmere). Hvis det er nødvendigt, gentage den belægning og slibning proces indtil hjørnet er skarp og skamplet-fri. Det er på dette tidspunkt klar til primer og maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com