Drywall Layout og planlægning

January 12

Drywall er en fælles indervæg dækker i boliger og bygninger. Det har en gips kerne er omfattet af papiret på hver side. Drywall er kommer i plader og sømmet eller skruet til væg og loft indramning. Leddene i arkene er dækket og færdige, giver indvendigt vægge udseendet af gips uden bekostning. Vide, hvor mange og hvilken type plader af gips til at købe i begyndelsen af projektet for at holde affald til et minimum.

Planlægger videre

Før en gipsvæg projektets start start planlægning ved at bestemme den bedste adgang til den bygning eller at du bliver færdig. Der er forskellige størrelser af gips plader, men den standard størrelse er 4 af 8 fod. Der findes gips plader op til 16 fod lang og 54 tommer bred. Sørg for, at der bliver ingen bygning adgang til emner, hvis du beslutter at bruge større plader. Hvis du arbejder med nybyggeri, kan det ikke være en dårlig idé at have indramning entreprenør på webstedet, hvis du finder nogen strukturelle problemer, der skal løses, inden du dækker dem med gips. To af disse problemer er søm hovedet stikker ud eller ujævn væggen studs, som begge kan forårsage problemer med drywall installation. Endelig, Sørg for du har nok hjælp linet op, især hvis du vil installere overdimensionerede ark.

Estimering loft materialer

Ved fastlæggelsen af hvilken størrelse drywall til ordre for lofter, måle længden af loftet vinkelret på loftet bjælker. Det ville give mening til ordre 12-mund-lange plader, hvis målingen er lige under 12 fod. For at minimere affald, ikke Bestil materiale længere end hvad du har brug for. Bestil 5/8-inch-thick gipsvæg, hvis loftet bjælker er 24 inches på center og ½-tommer-tykke gipsvægge, hvis strøer er 16 inches på center. Brug ½-tommer-tykke gipsvæg på 24-tommer tværbjælke afstand kan forårsage ark til at synke. For at afgøre, hvor mange plader til orden, måle bredden af loft parallelt med loftet bjælker og dividere med 4 fod, bredden af standard plader. Afrunde alle fraktioner til det højeste tal.

Estimering af vægmaterialer

Selv om nogle bygherrer kan hænge drywall vertikalt på vægge, kan lægning drywall på sin side gøre sømme mellem ark linje op bedre. Der er også mindre lineære fødderne af søm, når du bruger denne metode, hvilket betyder, at du har mindre sømme at tape og finish. Estimering af væggene bruger stort set samme metode som lofter. Måle bredden af en af væggene skal dækkes. En mur lidt over 8 fod lang med standard 8-fods lofter vil kræve to 10-mund-lange plader. Hvis dit loft er 8 ½ fod høj, bruge en 4-mund-wide og en 54-tommer-dækkende ark. Bruge to 54-tommer-dækkende ark, hvis du har 9-fods lofter. Finde resten af væggene på samme måde, så tilføje op alle ark til at få alt.

Rækkefølgen af Installation

Den bedste layout, skal du installere gips plader i loftet første. Når du skærer plader til længde, skær dem ca ¼ tommer kort. Denne måde, de vil passe til loftet nemt og eventuelle huller langs kanterne kan være omfattet af gips plader anvendes på væggene. De øverste kant af væg plader vil hjælpe med at holde de ydre kanter af loft plader fra sagging. Hænge plader på vægge på samme måde. Hænge større stykker bruges på skab vægge først, da disse ikke måske passer gennem skabet døren åbner når alle andre vægge er dækket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com