Drywall Metal lomme døren Installation Tips

January 17

Typiske hængslede døre kræver en bue af ryddet plads til at svinge åben, men en lomme dør kræver ikke nogen omkringliggende rum. Som navnet antyder, åbner døren ved at skubbe ind i et hul i en væg. Pocket døre spare plads, hvilket gør dem effektive muligheder for små lokaler, hvor rum på en præmie.

Funktion

Lommen ligger inden for muren, så ydre ser det samme som de omgivende overflader. En lomme dørkarm består af en metal ramme, som du kan knytte gipsvæg. Billeder kommer i samlesæt, der kræver on-site montage, eller formonteret.

Installation af Drywall

Installerer drywall over en lomme dørkarm er magen til nogen andre drywall installation. Arbejdstagere skær gips bestyrelser for at størrelse og vedhæfte dem til rammen ved hjælp af drywall skruer. Skruerne skal linje hver metal stud af dørkarmen, ved hjælp af en afstand af 6 til 8 inches.

Ridset døre

Type af skrue du kan bruge til at installere drywall over en lomme dørkarm spørgsmål meget. Standard drywall skruer er for lang, hvilket betyder, at enderne kan projektet ind i døren hulrum. Hvis du skubbe døren ind i lommen efter installation af skruer, der er for lang, vil de spidse ender gouge dørens finish.

At vælge passende skruer

Bruge skrue størrelsen af pocket dørproducent anbefalede at undgå at ridse døren. Retail isenkræmmere sælger specielt mellemstore skruer til pocket døre. Typisk, disse er lange nok til at trænge ind gennem drywall og ind i metal nitter, men ikke længere.

Overvejelser

Tykkere drywall kan kræve længere skruer. For eksempel, kan skruer, der plejer projektet ind i døren hulrum hvis du installere 5/8-inch drywall ridse døren hvis du installerer 1/4-inch gipsvæg. Vælg skruer kortere end tykkelsen af drywall plus dybde af pocket døren metal ramme. Efter installation, skinne en lommelygte ind i hulrummet og undersøge kraterets for at sikre ingen spidse ender vil ridse døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com