Drywall tekstur Basics

January 1

Drywall tekstur tilføjer synlig interesse til en væg, forklæder synlige fælles tape sømmene og tilføjer karakter til et rum. Mange forskellige typer af teksturer anvendes, nogle anvendes i hånden og andre sprøjtes på med en tragt. De mest almindelige stof bruges til at skabe tekstur er fælles sammensatte. Gips produktet tørrer hvid men derefter malet enhver farve. Yderligere interesse tilføjes tekstur når metallisk eller ensfarvet glasurer er vasket væggene overfladen, fremhæve teksturer detaljer.

Typer

Der findes en række forskellige teksturer til at dække dine vægge. Afhængigt af hvor du bor i USA, kan lignende teksturer gå under forskellige navne. En favorit knockdown tekstur i Florida kaldes "Spanske lace" men går ved navn "executive finish" i Iowa. En af de mest almindelige maling finish er akustisk finish kendt som "popcorn" færdig, fælles på lofter. Materialet, der sprøjtes på, og små toppe er tilbage på loftet. På væggene, en række forskellige finish er troweled på, eller gips er sprøjtet på med hånden og derefter manipuleret.

Materialer

Fælles sammensatte er den mest almindelige produkt bruges til at skabe tekstur på vægge og lofter. Gips er billige og let tilgængelige på næsten alle hjem forbedring butikker. Ifølge HomeDepot.com forblandet en 5-gallon spand fælles sammensatte omkostninger omkring $11 fra juli 2011. En sprøjte bruges ofte af professionelle drywall håndværkere; men en murske bruges til en mere brugerdefineret, hånd-anvendte finish.

Fordele og ulemper

De fleste tekstur færdig er enkle, og efter en smule af praksis, de fleste boligejere kan fuldføre projektet på egen hånd. Finish tilføje ekstra lyd barrierer til et værelse og bringe varme og tekstur til en rummets indretning. Drywall tekstur, en gang malet, kan chip, og lidt skærende hvide kan vise nedenunder. Touch-ups med maling kan være nødvendigt. Fælles sammensatte er en blød gips og holder ikke i stærkt trafikerede områder. Nogle faux håndværkere bruger ekstra, hårdere plastre til disse rum, men koster væsentligt mere.

Maleri

Når du maler tekstureret vægge, vil gips absorbere mere maling end når maleri et glat væg. Væggen tekstur kan hurtigt absorbere det første lag af maling og ofte en anden og tredje lag er påkrævet. Brug altid en tyk rulle lavet netop for tekstureret vægge. Når du har rullet på et solidt lag maling, skal du bruge en havet svamp til dab på maling i meget ru områder hvor rullen ikke er at tilføje maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com