Drywall vs akustisk flise til lydisolering

February 9

Drywall vs akustisk flise til lydisolering

Kan du lydisolerede et værelse eller en bygning til en række forskellige årsager, herunder ikke irriterende dine naboer og ikke at blive irriteret over dem.. Som med mange applikationsudvikling, er effektiviteten af forskellige lydisolering teknikker direkte korreleret med deres omkostninger. Jo mere du er villig til at bruge, mere effektiv lydisolering du kan erhverve.

Teori

Lydisolering er designet til at holde lyd fra passerer gennem en væg. Det kan gøre dette ved at blokere lydbølger, ved at fratage dem af et medie, hvorigennem de kan rejse, ved at reducere vibrationer på hvilken lyd er afhængig af eller ved hjælp af en kombination af alle tre af disse metoder. Fordi akustisk flise er specielt designet til at dæmpe lyden, er det som regel mere effektiv end gips. Akustisk flise er designet til at absorbere lyden bølger, mens gips er designet primært som en vægbeklædning. Installeret korrekt, enten en høj grad kan reducere mængden af lyd, der bevæger sig gennem en væg.

Struktur

Når lyden går gennem en mur, rejser det gennem tildækning af væggen, normalt drywall, gennem de studs, der holder op ad væggen og derefter dække på anden siden af væggen. Uanset om du bruger drywall eller akustiske fliser, kan du reducerer mængden af lyd, der rejser gennem en væg ved at skabe en luftrummet mellem de to sider af muren. Dette gøres ved at bygge to rækker af studs, der er lidt forskudt. Når de to sider af muren er hver tilknyttet forskellige studs, fungerer de som to separate vægge med et luftrum mellem dem.

Eftermontering

Hvis du forsøger at gøre en væg mere lydisolerede, efter det har allerede været bygget, ønsker du sandsynligvis ikke at rive ned hele væggen og genopbygge den. Du kan gøre en væg mere lydisolerede ved at knytte akustisk flise over overfladen af den eksisterende gipsvæg. Dette mindsker vibrationer af drywall i overværelse af lyden og dermed nedsætter mængden af lyd, der formidles gennem væggen. Den samme effekt kan oprettes ved at knytte endnu et lag af drywall over det eksisterende lag. De to lag, når skruet sammen til studs af væggen, er mindre modtagelige for vibrationer.

Omkostninger

Akustisk flise er dyrere end gips. Drywall er simpelthen gips klemt inde mellem to lag papir, og så det er forholdsvis billigt at fremstille. Akustiske fliser har en mere kompleks struktur, der er designet til at fange lyd, så de dyrere at fremstille og således skal sælges til højere priser. De fleste mennesker, der simpelthen forsøger at skabe en roligere hjem vælge billig drywall, mens fagfolk på områderne musikproduktion har brug for bedre lydisolering og bruge de dyrere akustisk flise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com