Drywalling badeværelse

May 6

Drywalling et badeværelse er ikke meget forskellig fra drywalling alle andre rum i dit hjem. Badekar eller brusebad område bør ikke være lukket og gipsvæg på grund af potentielle vandskader, men resten af badeværelset kan være lukket med gips plader, ved hjælp af blot et par værktøjer. Følg et par progressive trin for at give dit badeværelse vægge en ansigtsløftning.

Instruktioner

•Indstil antallet af gips plader du skal bruge ved at gange bredden og højden på hver væg til areal på dækning ønskes på hver væg. Mulighed for nogle spild af gips boards at reducere overdreven antallet af sømme. Drywall kommer i 4 af 8 fod plader, som kan monteres på vægge, vandret eller lodret. For eksempel, hvis din væg måler 15 fod i længde af 7 fod i højde og du montere drywall lodret, skal du ca 3,75 plader af gips til at dække muren, skæring 1 fod af drywall off hvert ark.

•Klippe drywall til ønskeligt størrelse med en straight-kanter lineal eller T-square og et hjælpeprogram kniv. Skæres bagsiden af drywall. Trække eller Fastgør kanter af drywall mod dig til at bryde langs snittet.

•Monter drywall til studs ved hjælp af drywall negle. Du kan også bruge drywall skruer, hvis du har lyst. Synke søm eller skrue hovedet lidt under overfladen af gips board for en mere færdigt look, når du er færdig. Monter gipsskillevæg i hele badeværelset, skæring drywall efter behov for passer til hjørner eller kabinetter

•Applicer drywall tape til sømme i drywall. Du kan bruge solid papir tape eller mesh. Placere drywall tape eller maske jævnt så sømme i linje med midten af båndet. Anvende et andet lag af tape eller mesh hvis hullerne er større end 1/4 tommer, overlappende båndet, så det ikke vises pladskrævende.

•Applicer fælles sammensatte til sømme, over det bånd eller den trådnet. Brug en bred klinge putty kniv for dette trin. En 5-tommer spartel fungerer godt. Udfylde alle huller, søm buler eller dings i drywall og tillade tørring i 24 timer.

•Sand den tørrede fælles sammensatte over sømme for en glat overflade. Føl med fingrene over sømmen at tilbyde en flad overflade.

•Paint drywall med primer og latex maling.

Tips & advarsler

  • Måle dit badeværelse væggene fra gulv til loft, en mur på et tidspunkt. Anvendelsen gipsskillevæg til et badeværelse er nemmest når toiletter og kabinetter fjernes først, som med samlede makeovers eller remodels.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com