Drywalling teknikker

December 20

Drywall er det mest almindelige wall materialet og er placeret over toppen af uslebne indramning, isolering og ledninger. Installation af drywall er tricky, og selvom du kan lære at gøre det selv, ikke blive overrasket, hvis din sømme er ikke så glat som en professionel. Det tager en masse praksis at lære grundlæggende og avancerede drywall teknikker.

Hængende & tape

Du typisk hænge drywall lodret langs væggen, selv om det kan være hænge vandret i nogle situationer. Drywall skruer er lange og takkede, og give den bedste støtte til tunge plader af gips. Kanterne af hvert ark taper lidt til at give plads til tape og sammensatte; nogen skåret kanter skal placeres over et hjørne. Taping skåret kanter vil føre til en synlig, hævet finish. Gips tape enten leveres med en selvklæbende bagside eller skal placeres over et tyndt lag af stof.

Mudding

Drywall kræver flere lag af stof, og du må lade hvert lag tørre fuldt mellem programmer. Tre frakker--to tykkere frakker og et afsluttende skimme frakke--er typiske. Anvende sammensat med en murske, og skrabe off overskydende med en spartel. Holde drywall mudder tydeligt af vragrester. Når det tørrer, kunne nogen medtagelser ses permanent. Tør den endelige skimme frakke med en våd murske eller svamp for glathed.

Slibning

Det vigtigste skridt til at skabe glat drywall sømme slibning. Hvert søm og skrue hul skal være fyldt med sammensatte og slebet glat. Sand for meget og du vil ende op med gouges; sand for lidt og du vil ende op med ru, fremspringende sømme. Sand sømme omhyggeligt med 80 eller 100 sandkorn sandpapir enten i hånden eller ved hjælp af en elektrisk sander. Altid bære en sikkerhed maske, når slibning drywall, og ren og vakuum området grundigt for at fjerne alt støv.

Teksturer

Anvende drywall mudder for at oprette mange forskellige teksturer og mønstre. Anvende tekstur i hånden med en spraydåse eller med en maskine. Hver metode kræver en dygtig hånd; maskiner kan ikke gøre alt arbejdet og en vis mængde af kreativitet er involveret. Den mest almindelige stil er det cirkulære program, der kan ses på mange lofter. Det kan også bruges til at oprette tekstureret vægge enten til dekoration eller til dækning af ujævn sømme eller gamle gips.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com