Drywalling Tips

July 15

Det er en temmelig sikker satsning, at på et tidspunkt, vil næsten alle få mulighed for at sætte op drywall, uanset om enkelt reparation, renovering eller udvide sit hjem. Mens mange mennesker vil automatisk ringe i de professionelle gøre arbejdet, er at få gode resultater med drywall virkelig ikke at hårdt, og bygge din egen vægge kan være et givende og tilfredsstillende projekt.

Forberedelse

Måle det område, du vil blive drywalling, så du ved hvor mange ark til at købe. Sørg også for, at væggene hvor du vil blive hængende det er flad, uanset om der er nye gipsvæg studs eller eksisterende væg rammer.

Skæring

Brug fuld ark af drywall hvis det er muligt, men hvor du har brug at skære det, måle to gange først. Derefter score din drywall, ved hjælp af en skarp kniv og en metal lineal eller T-pladsen; du behøver kun at skære igennem papiret, og derefter fastgøre den gips fra hinanden ved at bøje det tilbage.

Hængende

Drywall kanter er tilspidset øverst og nederst, og cut fladt på siderne, så du vil have lodrette "butt fuger" hvor arbejdsmarkedets parter mødes der skal være helt flad. Hvor to koniske ender mødes, vil du have vandret "forsænket led", der skal gøres flad senere. Installerer panelerne bunden af væggen først, og derefter øverst dem.

Bruge drywall skruer i stedet for drywall negle til at holde din væg stykker op. Sænk dem så der er intet stikker ud til at ødelægge din finish, men netop langt nok til at gå lidt ind i gips, ikke at bryde papiret.

Taping

Bruge papir eller mesh drywall tape for at tilslutte alle dine sømme. Først anvende nogle drywall mudder eller fælles sammensatte, butt leddene; derefter placere din gips tape over mudderet, og brug en gipsvæg kniv til at udjævne det fast indtil mudderet oser ud under tapen. Næste gøre forsænket leddene, og sørg for at fylde rummet med nok mudder før du anvender båndet.

Gør det samme i hjørnerne, men bøje dine bånd ned midt først før du indsætter det i hjørnet og udjævning det. Hvis du ikke har noget imod en yderligere udgift, kan du få metal-backed tape, der er pre scorede til at gøre hjørner hurtigt.

Mudding

Bruge drywall mudder til at fylde alle hullerne til skruer, og afslutte kanter af båndet. Du kan få forblandet mudder, men tilsæt lidt vand og bland det godt først. Anvende det ved hjælp af en rustfri stål drywall kniv, der er faktisk en bred metal værktøj.

Efter påføring af mudder, træk off overskydende med din drywall kniv, der forlader en glat overflade. Du skal muligvis til at gøre det flere gange, anvende og fjerne, for at få den rette finish.

Hvis rummet er for koldt eller for fugtigt, indstillet drywall mudder ikke korrekt. Du kan bruge en plads varmer at varme det op og tørre det hurtigere.

Hvis du vil gemme din mudder mellem sessioner, top off din spand med et par inches af vand så det plejer tørre ud. Næste gang du ønsker at bruge det, bare dumpe ud det overskydende vand.

Når du laver en anden frakke af mudder i hjørner, gør én dag, én side, og Gem den anden side for den næste dag at få en glat finish.

Slibning

Når mudderet er helt tørt, sand det med en gipsvæg sander; Det har et gitter design, der ikke tilstopper med støv som almindelig sandpapir ville.

Altid vaske dine værktøjer, så de er ren til næste gang, eller du vil aldrig få den tørret mudder. Når du har fulgt alle disse tips, dit værelse er færdig og din drywall er klar til at male.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com