Du centrere en loftslampe, Over et bord eller i forhold til rummets størrelse?

January 20

Du centrere en loftslampe, Over et bord eller i forhold til rummets størrelse?

Korrekt placering af armaturer forbedrer æstetik af et værelse og belyser det til et niveau, der er velegnet til læsning, madlavning eller afslappende. Når du installerer Loftlys over bordene, bør de være centreret over den struktur, hvor de kan give den mest lige fordeling af lys på bordets overflade. Andelen af lys til størrelsen af tabel er en anden overvejelse.

Formelle lysekroner

Normalt findes i formelle spisestuer, er lysekroner dekorative og funktionelle, især hvis de styres af en lysdæmper til at justere belysning for at spise eller at skabe en blød glød i rummet, når det er ubesatte. I værelser med 8-fods lofter, hænge Lysekronen så dens bund er mellem 29 og 34 inches fra bordpladen. Hvis dit værelse har højere lofter, hæve Lysekronen 3 inches for hver ekstra fods højde. Tabeller med højt profilerede centerpieces ser bedst ud med højere hang lysekroner. Den mindste diameter af armaturet skal være omkring 6 inches smallere end bredden på hver side af bordet. Stil med lysekrone påvirker også dets placering. Moderne skål stil lysekroner ser mere attraktive i lavere højder, mens krystal stilarter er mere attraktive hang højere for at bringe opmærksomhed på glans af krystaller.

Vedhæng lys

Mindre formelle køkken er tabeller og game-borde bedst belyst med vedhæng belysning. Hænge vedhæng lys, så bunden er 30 inches over bordpladen og vælge formater omkring 12 inches smallere end tabellens diameter. Vedhæng lys med metal nuancer skinne lige ned på den bordpladen og dem med klart eller gennemskinnelig nuancer sprede lyset over hele toppen af tabellen. For at reducere blænding fra vedhæng lys, bruge laveffekt globe pærer med matteret overflade og tillægger en lysdæmper lys kontrolelementerne.

Skyllemonteringslys

Dette lys armatur stil passer stramt mod loftet. Det giver minimal lys på bordet, medmindre det har en høj-watt pære, som kan skabe en blænding over rummet. Flush mount lys anbefales ikke ovenstående tabeller, men er godt for generelle belysning af gangarealer og foyerer walk-in-garderobeskab.

Forsænket belysning

Disse armaturer er indlejret i loftet eller på spor knyttet til loftet, så har du ingen muligheder på højde. De kan være manuelt eller elektrisk manipuleret, så smukt belyse et køkken eller spisestue bord eller justeret til at lyse op omkredsen af plads til at skabe en knap lyser, beroligende atmosfære. Værelse og tabel størrelse bestemmer, hvor mange forsænkede armaturer er behov for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com