Du kan bruge Chrome maling på en vask afløb?

May 20

Chrome maling giver en skinnende overflade, der ligner metal. Visse typer af metallisk maling er kun egnet på overflader, at forbliver tørre, mens andre kan dække VVS inventar og varer underlagt regelmæssig vand eksponering. Gælde chrome-farvede metallisk maling til en køkkenvask afløb, når du forbereder overfladen korrekt.

Maling formel

Metallisk maling, såsom chrome maling, indeholder små partikler, der reflekterer lyset, at give objektet malet udseendet af metal. Brug metallisk maling på metaloverflader for at forbedre deres glans eller på træ og plast objekter for at give dem udseende af at være metallisk. Epoxy emalje maling giver en af de mest holdbare finish til brug på metal VVS-installationer. Denne type maling modstår fugt og danner en ultra-hård overflade på metal og andre materialer.

Forberedelse

Succesen med din maling job er meget afhængig af korrekt forberedelse. Fremme den bedste mulige vedhæftning af skrubbe i afløbet med sæbevand. Buff ud den overflade glans med bøde-grade sandpapir. Fjerne alle spor af olie og fedt med denatureret alkohol.

Ansøgning

Tør i afløbet med et rent håndklæde til at fjerne alle spor af fugt. Fugt på overfladen af metallet forhindrer, at malingen vedhængende korrekt. Brug en metal primer før chrome maling på overfladen. Påfør tyndt, selv lag af epoxy emalje, og lade hvert lag tørre fuldstændigt. Bruge to til tre frakker af metallisk maling til at opnå look af massivt metal. Lad overfladen tør for den tid anbefales på etiketten før udsætter afløb til vand.

Pleje

Opretholde en nyligt malet afløb eller andre armatur attraktive udseende ved at rense det med en blød vaskeklud eller nylon krat pad. Undgå slibende rengøringsmidler, som vaskning pulver og ståluld. Grove rensemidler og barske skrubbe forkorter livet af maling, hvilket fører til afskalning og peeling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com