Du kan bruge en 15-Amp Switch på en 20-Amp Breaker belysning kredsløb?

February 1

Den National Electric Code angiver reglerne for sikker installation og ledninger af elektriske enheder, herunder switche, forretninger og apparater. Kode betingelserne for belysning switches kan virke ulogisk at andre elektriske koder, men det indeholder retningslinjer for sikker ledninger.

Skifte Ratings

Parametre skal være mærket for spænding, strøm og type strøm de kan bære. Specifikationen omfatter den maksimale spænding, den maksimale strøm og typen af nuværende---enten vekselstrøm (AC) eller jævnstrøm (DC). Hvis en switch ikke angiver AC eller DC, kan det bære enten type af strøm.

National Electric Code krav

National Electric kode 404.14 angiver, at en switch kan styre en belastning, der ikke overstiger ratificere i parameteren. Hvis en belysning kredsløb har en 10 amp belastning opererer på 125 volt AC, skal parameteren, der styrer dette kredsløb være normeret til et minimum af 125 volt, 10 ampere AC, selv på et kredsløb med et 20 amp circuit breaker. En undtagelse er lavet til motorer kontrolleret af switche: aktuelt må ikke overstige 80 procent af switch's nuværende bedømmelse.

Overvejelser

Selv om NEC kode tillader en switch med en strømstyrke rating lavere end den circuit breaker, kan dette give problemer, hvis der foretages ændringer til kredsløbet. Hvis belysning belastningen ændres og overstiger rating af parameteren, kan parameteren overophede og forårsage brand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com