Du kan bruge gesims Versus kronen på et loft?

December 8

www.shareoflancaster.com | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 2efe947104b20f75 • 2016-10-11 01:36:13 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Frankfurt

CloudFlare

Working
www.shareoflancaster.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between CloudFlare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between CloudFlare's cache and your origin web server. CloudFlare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

Arkitektonisk set, findes lofter og vægge som funktionelle stykker at yde støtte og rumlige definition i hjem og bygning design. Men, lofter og vægge kan også afholde æstetiske værdi. Alt fra maling til plakater, lamper, kroneformen og gesimser tilføje æstetiske værdi og tilstedeværelse til vægge og lofter. Bestemmelse af, om du kan bruge gesimser i stedet for kroneformen lofter, kræver ser på betydningen af hvert ord og forstå, hvordan de relaterer til boligindretning.

Crown Molding

Crown molding refererer til enhver støbning, der "kroner" en overflade. For eksempel, hvis en reol eller pejs indeholder dekorere molding, stiger højere end toppen af kroppen af strukturen, det udgør kroneformen. Som en fællesbetegnelse, kroneformen kan forekomme i sidste ende på enhver overflade, med kanter eller dekorative motiver fremspringende højere end sin top. Crown molding får sit navn fra det faktum, at det sidder på toppen af noget, på samme måde, som kronen af hovedet er på toppen.

Gesims

Gesims kan henvise til en af to ting. I klassisk græsk arkitektur udgør en gesims en del af entablementet eller konstruktionselement mellem kolonner og taget af en bygning. I moderne Boligindretning refererer gesims til et dekorativt element bruges som en overgang mellem en væg og loft. Sådanne gesimser antage forskellige former, fra enkle designs består af andet end enkelt malede træplader til udsmykkede udskæringer, at oprette designs på loftet og væggene i et rum. Ordet kan også betegne en vandret dækker for at skjule gardinstænger.

Crown Molding Versus gesims

Moderne gesimser fundet i indvendige miljøer udgør en slags kroneformen. Fordi den sidder mellem væg og loft i et værelse, kroner en gesims teknisk væg, hvilket gør det en form for kroneformen. I nogle tilfælde refererer udtrykket gesims refererer til udsmykkede molding design mellem loft og en væg, mens begrebet kroneformen mere forenklet design. Teknisk, men de eneste forskelle mellem disse vilkår ligger i det faktum, at crown molding generisk refererer til alle sådanne støbning.

Ved hjælp af kroneformen og gesimser

Indvendige rum bruge ofte kroneformen og gesimser samtidig. Teknisk set, du kan ikke bruge en gesims i stedet for en krone fordi de udgør den samme ting. Men nogle interiør design ressourcer, som bogen "interiør Trim: fremstilling, installation og finish," anbefaler matchende gesimser til kroneformen på bogreoler, pejse, kabinetter og døråbninger at skabe en overordnet følelse af æstetiske samhørighed i et værelse. Dette kan vise sig lidt svært med udsmykkede gesimser, der kræver bistand fra en professionel tømrer eller entreprenør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com