Du kan bruge trægulv på en betonplade?

July 22

Du kan bruge trægulv på en betonplade?

Installere hardwood etager over en betonplade forskønner konkrete samtidig tilføjer værdi til hjemmet. Hvis betonen er ordentligt forberedt, kan du installere et trægulv direkte på beton uden en undergulvet. Vælg en hårdttræ, der supplerer din indretning, og kombinere det med fliser eller tæppe som ønsket på din betonplade.

Forberedelse

Begynde at forberede din konkrete slag af lappe revner og fylde revner i gulvet. Fjern løse partikler fra revner eller fejl med en mejsel, og rengør hele pladen med en kost og butik vakuum. Forberede en lappe sammensatte ifølge producentens anvisninger og anvende det på fejlene med en murske. Skrab den lappe sammensatte til det niveau mod den omgivende beton, og fjerne overskydende. Efter sammensat har tørret, kontrollere slab for levelness ved at køre en lang træ bord over dens overflade. Mark høj og lav steder med en tømrer blyant.

Reducere høje steder ved hjælp af en hammer og mejsel, eller male dem med en power vinkelsliber med en murværk kniv vedhæftet fil. Fyld lave steder med en lappe sammensatte, anvendes og skrabet selv med en murske. Efter stort høj og lav steder har været udjævnes, bruge en konkret leveler hældes over hele gulvet til at korrigere høj og lav spots, der forbliver. Tillad leveler tørre ifølge producentens anvisninger.

Gulvbelægning Installation

Når du installere hårdttræ gulvbelægning, vælge planker eller fratage gulv, der kan enten være limet ned eller flød. Bringe dine kasser af gulvbelægning inde og holde dem i rummet, hvor de skal installeres i et par dage før installation, at forebygge svind eller vridning på grund af temperatur og luftfugtighed justeringer efter installation.

Sørg for din betonplade er helt tørre. Vente flere dage efter lappe eller anvendelse af en udjævning sammensatte at installere din hårdttræ gulvbelægning. Flydende gulve kan kræve en fugt barriere såsom plastfolie fastsat før du installerer sal. Efterlade et 1/4-inch hul mellem gulvet og væggene for at give mulighed for fysisk ekspansion og sammentrækning af træ på grund af skiftende temperaturer. Kvartal-runde støbning omkring kanten af rummet hjælper med at kosmetisk bro over kløften mellem gulvbelægning og baseboards.

Tips

Vælg hårdttræ gulv planker med en isolering opbakning til at hjælpe med at holde dit gulv en mere jævn temperatur hele året. Om vinteren installeres hårdttræ gulve kan få meget koldt direkte på en betonplade. Underlaying strålevarme kan beskadige gulvet da naturlig træ udvider i varme temperaturer og kontrakter under kolde temperaturer.

Vælg pre færdige hårdttræ for hurtig installation. Hvis du har brug at afslutte hårdttræ efter installation, Påfør tre lag polyurethan fugemasse til beskyttelse efter farvning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com