Duct Tape karakteristika

March 16

Gaffatape er en af de stærkeste forbruger-grade selvklæbende produkter på markedet. Båndet er kendt for sin styrke under pres og har endda en vis kultstatus som en måde at reparere næsten alt. Gaffatape er også blevet brugt som kildemateriale for forskellige kunst og håndværk projekter, herunder tegnebøger, ringe og skulpturer. At blive bekendt med gaffatapes egenskaber er en nødvendig del i forståelsen af dens anvendelse.

Opbakning

Gaffatape er i modsætning til mange andre bånd i den støtte, også kendt som den "ikke-klæbende" del, er lavet af klud. Disse fibre er normalt sammensat af bomuld. Disse klud fibre resultere i gaffatape med en meget høj brudstyrke, beskytter dem mod utilsigtet rips eller tårer. I virkeligheden, kan det være ganske vanskeligt at bryde et stykke gaffatape, medmindre du er ved at rive det vandret eller langs løbet af fibrene.

Selvklæbende

Gaffatape bruger en gummi-baseret lim. Denne limen er hvad tillader bånd at blive hængende til en bred vifte af overflader. Gaffatapes selvklæbende tåler fugt og barske temperaturer og vil blive ofte klistret meget længere end traditionelle bånd. Det er værd at bemærke, at mens gaffatape kan bruges til at forsegle kanalerne, periodisk kontrol bør udføres på sæler til at sikre, at båndet ikke har mistet sit greb.

Fysiske udseende

Gaffatape er tilgængelig i en bred vifte af farver men er normalt findes i sin traditionelle form, som er enten en stål grå eller sort. Industrielle-grade gaffatape er som regel den samme farve som kanalerne det bruges til at forsegle. Gaffatape vises ridged på ydersiden, med hver lille ridge mærkning et af klud fibrene, der komponerer opbakning. På den klistrede side er gaffatape normalt hvid eller lysegrå.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com