Duktilt Pipe Layout målinger

March 2

Duktilt Pipe Layout målinger

Duktilt jern rør, blev introduceret i 1955, erstattet støbejern som branchens standard for transport af drikkevand, spildevand og rensningsanlæg. Det indeholder sfæriske knuder af kulstof i stedet flager, der findes i støbejern, hvilket gør det sejt – i stand til at være strakt. Det er normalt belagt med cement til at rumme vand og andre væsker.

Layout anbefalinger

Duktilt jern rør Research Association anbefaler lægge rør 3 til 12 inches bredt på toppen løs opfyldning på bunden af en flad grøft. Lægge røret på renden nederst med en lys opfyldning halvvejs oppe i røret er normalt acceptabel for 14-tomme eller større rør. For ekstra stabilitet, lå tungere rør på 4 inches af løs jord med en lys opfyldning til toppen af røret, eller integrere dem på en ottendedel af deres diameter i grus, sand eller knuste sten og tilføje komprimeret opfyldning til toppen. Integrere den tungeste rør op til halvdelen af deres diameter i grus, sand eller knuste sten og tilføje komprimeret opfyldning til toppen. Forlade mindst 4 inches af sammenpresset materiale under de tungeste rør.

Rør størrelse

Duktilt jern rør er lavet i størrelser spænder fra 3 inches til 64 tommer i diameter i 18-fods eller 20-fods længder. De typisk afsatte diametre er 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 24 og 30 inches. Rør størrelser er designet til at rumme vand pres på 150-350 pounds per kvadrattomme.

Duktilt kvaliteter

Duktilt jern har en flydespænding 42.000 pounds per kvadrattomme, en trækstyrke på 60.000 pund pr. ounce og en strækning på 10 procent. Flydespænding er mængden af pres, der forårsager et materiale til at ændre form. Trækstyrke er mængden af pres, der gør det bryde. Brudforlængelse er, hvor langt den strækker sig før det når dets trækstyrke grænse. Afbøjning — den vinkel, som du kan bøje duktilt jern rør når du lå det — er begrænset til 3 procent af den udvendige diameter af røret. Dette er halvdelen af den deformation, der kan skade cement-mørtel foring på interiøret.

Flowkapacitet

Duktilt jern rør har en flow koefficient på 140. Flow effektiv udtrykker kapacitet af rør i gallon per minut af vand med en temperatur på 60 grader Fahrenheit og et trykfald på 1 pund pr. kvadrattomme. En effektiv på 140 flow betyder, at vandet flyder let gennem duktilt jern rør bruger mindre strøm til at pumpe væsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com