Dumpster alternativer

September 12

Dumpster alternativer

Store, metal dumpsters er en skamplet for byen til ethvert samfund. Mens en sådan anordning er nødvendig for at lette fjernelsen af anvendte materialer og skrald i en række situationer, herunder indstillinger for bolig, erhverv og industri, der er nogle ting, der kan gøres for at reducere mængden af affald, der skal placeres i en dumpster. Desuden er der et nyt produkt på markedet, der kun kan tjene som den dumpster alternativ i fremtiden.

Genbrug

Placere genanvendeligt materiale i en papirkurven er et af de vigtigste alternativer til dumpster skik; men ikke alt kan genbruges. Fælles genanvendelige materialer omfatter glas, plastik, papirprodukter, aluminium, stål, motor olie og bil batterier. Nogle genbrugsservices kan selv håndtere forældede og forældet computerprodukter. Fordi alle samfund er forskellige, bør enkeltpersoner tjekke med deres lokale Genbrugsplads til at bestemme acceptable materialer.

Kompost

Kompost bunker eller pitten anvendes som en dumpster alternativ, at reducere mængden af affald, der skal bortskaffes dumpster. Som med genanvendelse, er ikke enhver form for materiale velegnet til kompostering. Fælles komposterbart materialer omfatter afklippet græs, hø, halm, træ, chips, døde planter, pels og hår, husdyrgødning, savsmuld, blade og rådne frugter og grøntsager. Husholdningernes komposterbart materialer omfatter ren papirvarer, pap, revnet æggeskaller, teposer, kaffefiltre og grunde, skaller fra nødder, bomuld og uld.

Trash Compactor

En papirkurven komprimator, som navnet antyder, er en maskine, som komprimerer enkelte stykker af skrald sammen, som danner små enheder af skrald, der er let overskueligt og fylder mindre plads i en dumpster. Trash komprimatorer er i stand til at håndtere enhver type materiale du ønsker sat i din almindelige husholdningsbrug trash beholder. For komprimering papirkurven på en større skala, industrielle trash komprimatorer er også tilgængelige.

Fleksibel Dumpster

Blandt de nyeste innovationer for at ramme er industrien af affaldshåndtering en fleksibel, taske-lignende struktur. Denne enhed er tilgængelige i en praktisk håndholdt pakke, der kan være gemt flade, indtil det er nødvendigt. Når kræves, kan denne struktur nemt oprette og sat på plads af én person. Når posen er blevet udfyldt, blot kalde firmaet lokale affaldshåndtering for at samle den op. Det er en fordel i forhold til traditionelle metal dumpsters, som kræver brug af en stor lastbil til at levere, oprette og fjerne. Par dette med lavere omkostninger sammenlignet med traditionel metal dumpsters, og du har en innovativ dumpster alternativ, som er en farbar vej for de fleste opgaver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com